SHROOT IKKE MED MOT SOGNDAL – TRE PRØVESPILLERE VISER SEG FREM

Robin Shroot har tryglet ledelsen i Hødd om å få forlate klubben etter nedrykket til 2.divisjon. Foreløpig trener den britiske spissen fortsatt med laget, men tas ikke ut til kamptroppene.

– Trenerne tar ut de som er klare for kamp. Og <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Robin> var ikke blant disse mot Træff. Han trente i hele forrige uke, det kan jeg bekrefte, sier sportssjef i Hødd Andre Nevstad til Sunnmørsposten(krever innlogging).

Han er også klar på at det ikke har kommet noen bud på fjorårets Hødd-toppscorer som fortsatt har kontrakt med klubben.

– Vi har ikke noe konkret bud på ham, for å si det slik, sier Nevstad.

Til dagens kamp mot Sogndal er fortsatt ikke Shroots navn å finne i verken lagoppstillingen eller kamptroppen. Det er derimot tre andre spennende navn. Tidligere Vålerenga-spiller Fitim Kastrati som spilte fjoråret i Bryne, midtbanespiller Adnan Haidar med en fortid i VIF, Stabæk, Ham-Kam og Moss og U-landslagspiller Badr Rahhaoui med en fortid i FFK og Sarpsborg 08 er alle med i dagens treningskamp for 2.divisjonsklubben.

Spissen har trent med Borussia Dortmunds U23-lag siden han forlot FFK etter årets sesong, men jakter nå ny klubb i Norge. I forrige uke spilte han 45 minutter i treningskampen mot Træff.


Aktuell for Høddvoll
: Badr Rahhaoui i aksjon for G16-landslaget mot Finland. Nå er unggutten i Hødd for å vise seg frem for 2.divisjonsklubben. Foto: Digitalsport

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/796323420371828736[/twitter]

Fotballkanalen

268 Artikler