LUNDEMO HAR SIGNERT FOR RBK

Marius Lundemo er klar for Rosenborg og har skrevet under på en tre og et halvt-årskontrakt med trønderne. Midtbanespilleren gjennomførte i går den medisinske testen på Lerkendal og kommer gratis fra Lillestrøm.

(Foto: Digitalsport)

– Jeg synes det virker veldig spennende det som skjer her oppe, og jeg har alltid fulgt med litt ekstra på Rosenborg. Det er et høyt nivå på spillergruppa og det er et profesjonelt opplegg rundt laget. Det har jeg lyst til å være med på, sier Lundemo til RBK.no.

Han er forberedt på å at det blir en tøff kamp for å få spilletid, med en rekke landslagsaktuelle spillere i samme posisjon.

– Jeg kunne ikke gått til en klubb med større konkurranse på midtbanen. Jeg vet det blir tøft, men jeg er forberedt på å jobbe hardt, komme i form igjen, så tror jeg jeg kan ta opp kampen, sier han.

Ingebrigtsen er spent

RBK-trener er meget fornøyd med å sikre seg LSK-spilleren, som også var på prøvespill i klubben som 18-åring.

– Marius er en meget godt fotballspiller, og til tross for sin unge alder har han mye erfaring fra Tippeligaen, sier RBK-treneren til klubbens hjemmeside.

– Han har dominert for Lillestrøm i Tippeligaen, men har ikke spilt så mye som han har ønsket på grunn av skader. Men vi vet vi har et fantastisk medisinsk apparat og kommer til å få han i kanonform igjen. Marius er en spiller vi har store forventninger til, fortsetter han.

Lundemo vraket et solid tilbud fra IFK Göteborg som har jaktet unggutten i flere sesonger.

Lillestrøm sitter igjen uten en krone for overgangen, men ifølge flere medier var midtbanespilleren eid av investorer, og dermed var det snakk om et ubetydelig beløp LSK gikk glipp av da de takket nei til millionbeløp fra svenskene i 2015.

Les mer her: LSK takket nei til over 5 millioner – Nå går han gratis til RBK

Fotballkanalen

268 Artikler