Hamburg SV mot Werder Bremen – bunnkamp i Bundesliga

Hamburger SV – Werder Bremen
Volksparkstadion
Lørdag klokken 18.30

To lag som har åpnet Bundesliga-sesongen dårlig møtes lørdag kveld på Volksparkstadion i Hamburg. Les mer og finn live stream til kampen her.

Enda ikke vunnet

Werder Bremen har hatt det man trygt kan si en dårlig sesongstart så langt med kun tre poeng på de første seks kampene de har spilt.

De tre poengene er kommet ved hjelp av tre uavgjorte kamper mot Hertha Berlin borte (1-1), Wolfsburg borte (1-1) og Freiburg hjemme (0-0).

Ellers har det blitt tap for både Hoffenheim borte (1-0), Bayern Munchen hjemme (0-2) og Schalke 04 hjemme (1-2).

Nedadgående kurve

Hamburg startet sesongen godt med to seire i de to første serierundene. Først ble Augsburg slått 1-0 hjemme før Köln ble nedsablet 1-3 på bortebane.

Men så stoppet det opp for laget fra nord-Tyskland. De siste fire serierundene har endt med fire tap, for RB Leipzig hjemme (0-2), Hannover borte (2-0), Borussia Dortmund hjemme (0-3) og Bayer Leverkusen borte (3-0).

markus Gisdol Hamburg

Markus Gisdol sitter mer og mer utrygt i sjefsstolen i Hamburg SV.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre hele 54 ganger i fire forskjellige turneringer siden 1992 og bør kjenne hverandre riktig godt etterhvert.

Det er dog Werder Bremen som har det historiske overtaket med 23 seire på de 54 kampene. Hamburg har vunnet 16 mens 15 av dem har endt med uavgjort.

Werder Bremen slo blant annet ut hamburg i seminfinalene av UEFA-cupen tilbake i 2009 mens det i fjor endte 2-2 i tilsvarende oppgjør.

Skader og suspensjoner

De to lagene har begge to to spillere som alle definitivt må stå over denne kampen, men også flere andre står i far for å miste lørdagens oppgjør.

Hjemmelaget må klare seg uten Filip Kostic som er ute med en leggskade til neste måned og Nicolai Muller som har en kneskade som holder han ute frem til februar neste år.

Werder Bremen på sin side har Max Kruse skadet til midten av november mens Justin Eilers ikke er klar igjen før februar neste år.

Spillere som Ludovic Sané, Slatko Junuzovic og Eric Oelschlägel hos Werder Bremen og Albin Ekdal, Sven Schipplock, Rick Van Drongelen, Aaron Hunt, Bjarne Thoelke og Mats Löhlert hos hamburg er alle usikre til kampen.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler