GJESDAL VISER SEG FREM FOR ISLANDSK-KLUBB

Henrik Gjesdal er klar for å ta et nytt steg i karrieren etter å ha slitt med å få spilletid i både Brann og Tromsø. Nå prøver den tidligere U21-landslagspilleren seg i Island, hvor en gammel Brann-kjenning er trener.

Midtstopperen har dratt til Island og Fjölnir som spiller på øverste nivå. Der skal han prøvespille for laget som kom på 4.plass i den Islandske eliteserien. Laget trenes av tidligere Brann-spiller August Gylfason.

– Henrik skal være med oss frem til fredag. Han hadde sin første trening med oss mandag og skal igjen trene med oss på tirsdag. Så spiller vi en internkamp på torsdag. Han har gjort et bra førsteinntrykk, og så får vi se hva som skjer, forteller islendingen til BA.

En annen bergenser, Ståle Steen-Sæthre er også på vulkanøya og prøvespiller for en Islandsk eliteserieklubb. 23-åringen er på besøk hos ÍBV Vestmannaeyjar etter at hans nåværende klubb Lysekloster rykket ned. Sæthre har tidligere spilt for en rekke klubber i Bergen samt Asker og Stabæk som ung.

Fotball 06.08.2012 Tippeligaen Stabæk v Brann 0:4 Foto: Morten Olsen, Digitalsport Ståle Steen Sæthre - Stabæk Prøvespiller:
Ståle Steen Sæthre, her i aksjon i en av sine få Tippeligakamper for Stabæk mot Brann. Nå skal bergenseren vise seg frem på Island.

Fotballkanalen

268 Artikler