Første kamp uten Alexander Nouri for Werder Bremen

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen
Commerzbank-Arena, Frankfurt
Fredag klokken 20.30

Werder Bremen skal for ellevte gang forsøke å vinne i sesongens Bundesliga. Nå venter Eintracht Frankfurt på bortebane. Vi gir deg live stream til kampen.

Har ikke tapt på fire kamper

Og Eintracht Frankfurt på bortebane er ikke den enkleste motstanderen for et Werder Bremen-lag i krise. Laget fra Tysklands største finanssenter har gått fire kamper uten å tape i Bundesliga før denne kampen.

Vel å merke har de to siste endt med uavgjort, 2-2 hjemme mot Borussia Dortmund og 1-1 borte mot Mainz. De to uavgjorte kom etter en 1-2-seier borte mot Hannover og 2-1 hjemme mot Stuttgart.

Kruse tilbake

Max Kruse er endelig helt frisk igjen og er ventet å starte fredagens bortekamp. Han brakk kragebenet i den fjerde serierunden mot Schalke og var ventet å være ute i to måneder, men har blitt frisk raskere enn ventet.

Med baklengsmål i de fem siste kampene for Eintracht Frankfurt er det i det minste sannsynligheter for at et Werder Bremen-lag som kun har scoret tre ganger de første ti seriekampene kan lirke inn et mål.

Det er like mange seriekamper siden at Werder Bremen scorte et seriemål, og forrige helg ble det et ydmykende 0-3-tap på hjemmebnae for Augsburg.

Sparket treneren

Og det tapet var dråpen som fikk begeret til å renne over for styret i Werder Bremen, og hovedtrener Alexander Nouri fikk sparken. Ansvarlig trener for U23 har ansvaret for A-laget i fredagens kamp.

Alexander Nouri

Tidligere møter

I fjor endte det 2-2 i tilsvarende oppgjør mellom Eintracht Frankfurt og Werder Bremen, mens Eintracht Frankfurt stakk av med alle tre poengene etter 1-2 på Weserstadion.

Ved 38 tidligere anledninger har de to lagene møttes i Bundesliga siden 1992, og det har vært svært jevnt med et lite overtak til Werder Bremen.

Med femten seiere har de to seire mer enn Eintracht Frankfurts tretten, mens ti av dem har endt med et uavgjortresultat.

Skader og suspensjoner

Marco Fabian og Omar Mascarell har vært utilgjengelige hele sesongen for Eintracht Frankfurt og er ikke ventet tilbake før i januar neste år. I tillegg er det også flere uker til Timothy Chandler er tilbake etter at han røk menisken for to uker siden.

Da ser det langt lysere ut for Werder Bremen, midlertidig manager Florian Kohfeldt har mer eller mindre en fulltallig tropp å velge fra, kun Justin Eilers, som aldri har spilt en Bundesliga-kamp for klubben, er utilgjengelig.

Hvordan får du sett kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler