Danmark skal sikre play-off hjemme mot Romania

Danmark trenger ett poeng for å sikre play-off i søndagens kamp mot Romania. Men seier kan gi gruppeseier. Les mer og finn live stream til kampen her.

Ett poeng godt nok

Danmark har imponert stort de siste kampene under Åge Hareide og spesielt spillere som Christian Eriksen og Thomas Delaney har stått fram i kampene mot Polen, Armenia og Montenegro.

Alle de kampene har endt med seier. Først ble Polen slått hele 4-0 hjemme før Armenia og Montenegro ble slått 4-1 og 1-0 på bortebane.

Bendtner Danmark

Nicklas Bendtner er tilbake i varmen på det danske landslaget og det er ventet at han også søndag får spilletid.

Romania hektet av

Til tross for helt jevne og ok prestasjoner har de tre lagene forann vist seg for sterke for Romania. Laget kommer fra en grei 3-1 seier hjemme over Kasakhstan.

Laget har bare tapt tre kamper i løpet av kvalifiseringen. De to mot Polen og en noe skuffende 1-0 kamp borte mot Montenegro i september.

Sikret play-off med ett poeng

Siden det dårligste av de ni gruppetoerne ikke får plass i play-offen til VM er det viktig for Danmark å mist ta ett poeng i kampen mot Romania.

Da er de sikret å bli blant de åtte beste andreplasserte lagene. Men danskene vil selvsagt gjøre det de kan for å vinne å ha mulighet til å stjele førsteplassen om Polen skulle gå på en skrell mot Montenegro. Polen leder gruppen så langt med tre poeng å gå på ned til Danmark.

Åge Hareide fortsetter selv uten VM

Åge Hareide har kontrakt ut 2020 sesongen og sa nylig et intervju med danske Berlinske Tidende at planen er å fortsette uansett hvordan det går i kvalifiseringen.

Det betyr at Hareide har lyst å lede Danmark både i den nye Nations League og kvalifiseringen til Europamesteskapet i 2020.

Eriksen Danmark

Christian Eriksen er i fyr og flamme og scoret kampens eneste mål i Danmarks kamp mot Montenegro.

Hvordan ser du Danmark – Romania med live stream?

Om du ønsker å se kampen på TV i Norge så vil den bli vist på Discobery sin kanal Eurosport 1.

Om live streaming er å foretrekke så vil Discovery ha kampen tilgjengelig via sin live-streamingstjeneste Eurosport Player på nett.

Det er dessverre ingen betting-selskaper som sender kampen via sine live-streamingstjenester.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler