Blir Joshua King Bournemouths ligacup-helt igjen?

AFC Bournemouth – Middlesbrough FC
Dean court, Bournemouth
Tirsdag klokken 20.45

Joshua King og Bournemouth tar I mot Middlesbrough I den engelske ligacupen tirsdag. Les mer og finn live stream til kampen her.

Svak sesongstart

Bournemouth var en av de store overraskelsene i forrige Premier League-sesong da de til slutt havnet på en imponerende niendeplass i den beste engelske ligaen.

Det var godt hjulpet av vår egen Joshua King. Den norske landslagsspissen scoret totalt 16 ligamål for klubben, noe som var åttende mest i ligaen.

Men denne sesongen har klubben åpnet med prestasjoner langt under nivået de hadde i fjor. Klubben tapte blant annet sine første fire kamper, men har siden vunnet to og spilt én uavgjort på de siste fem kampene.

Det plasserer dem på en nest siste plass på tabellen så langt med syv poeng. Opp til West Bromwich på trettendeplass er det tre poeng og sesongen er heldigvis for Bournemouth enda ung.

dean court

Middelmådig start

Middlesbrough rykket i fjor ned fra Premier League som det nest dårligste laget på tabellen, hele 12 poeng bak sikker plass.

Og sesongen på det nest øverste nivået i England har heller ikke startet godt for den tradisjonsrike klubben. Så langt ligger dem på en trettendeplass på tabellen med 17 poeng, det er 12 poeng opp til Wolverhampton på førsteplass.

På tretten kamper har det blitt seks seire og syv tap, senest i helgen ble det et skuffende 0-1 tap hjemme for Cardiff City.

I Ligacupen har de slått ut Scunthorpe 3-0 hjemme før Aston Villa ble slått 0-2 på bortebane i den forrige runden.

King Matchvinner

Bournemouth møtte Birmingham i den andre runden av ligacupen, lagets første ligacup-kamp denne sesongen, en kamp de vant 1-2 på bortebane.

I den forrige runden tok de i mot Brighton på hjemmebane, og ingen mål i ordinær tid sørget for ekstraomganger. Der ble Joshua King den store helten når han scoret kampens eneste mål i det 99. minutt og srøget for at Bournemouth ble klar for ligacupens fjerde runde.

Skader og suspensjoner

Bournemouth må klare seg uten Ryrone Mings og Adam Federici som er ventet tilbake fra skader senere i år mens Bard Smith og Rhoys Wiggins begge er usikker på om de rekker oppgjøret.

For Middlesbrough sin del er skadelisten betydelig mindre, kun Rudy Gestede er skadet. Han er ute med en lårskade til begynnelsen av neste måned.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å live streame kampen mellom Swansea og Manchester United vil bet365 sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler