To formlag møtes på Bay Arena onsdag når Werder Bremen gjester Bayer Leverkusen

Bayer 04 Leverkusen – Werder Bremen 1899
Bay Arena
Bundesliga, runde 16
Onsdag klokken 20.30

Werder Bremen har vunnet tre av sine fire siste ligakamper. Onsdag skal de prøve å legge en demper på medaljedrømmen til Bayer Leverkusen. Se kampen med live stream.

Ikke tapt på ti ligakamper

Bayer Leverkusen har etter en litt ruskete start på Bundesliga-sesongen virkelig fått opp dampen, og er for fullt med i kampen om både europacup-spill og medaljer.

Med 2-0-seieren borte mot Stuttgart i helgen økte de rekken med kamper uten tap i Bundesliga til hele ti kamper, og befinner seg så langt på en femteplass med 24 poeng, kun tre poeng bak sølvplasserte RB Leipzig.

En skuffende tolvteplass i fjor for laget som vant Bundesliga så sent som i sesongen 2010/11 er med andre ord i ferd med å forbedres kraftig, dog er vi enda ikke halvveis i Bundesliga-sesongen.

Krisen kanskje over i Werder Bremen

Onsdagens bortelag fra nord-Tyskland måtte vente helt til den tolvte ligarunden før de fikk sin første seier i årets Bundesliga-sesong, og lagets første nedrykk siden 1981 så lenge meget plausibelt ut.

Men klubbens tre ligaseire så langt denne sesongen har kommet på de siste fire ligakampene, og krisen ser langt fra så alvorlig ut som for bare få uker siden.

I helgen besøkte dem et Borussia Dortmund-lag i motgang, men 2-1-seieren er uansett sterk i det som regnes som en av de tøffeste bortekampene i løpet av Bundesliga-sesongen.

Thomas Delaney

Tidligere Ståle Solbakken-elev i FC København, Thomas Delaney gjør sine saker godt hos Werder Bremen.

Tidligere møter

44 ganger tidligere har Bayer Leverkusen og Werder Bremen møttes i serie og cup de siste 25 årene, med Werder Bremen som det historisk beste laget med sine 22 seire. Det er syv mer enn Bayer Leverkusens 15 seire, mens 17 av oppgjørene har endt med uavgjort.

Forrige sesong endte det 1-1 i tilsvarende oppgjør etter mål av Kavin Volland og Claudio Pizarro, mens Werder Bremen vant sin hjemmekamp 2-1.

Skader og suspensjoner

Charles Aránguiz sliter med skadede muskelfibre og står trolig over mot Werder Bremen. Det gjør også Panagiotis Retsos med stor sannsynlighet etter å ha pådratt seg en liten skade denne uken.

For Werder Bremen sin del har høyreving Fin Bartels påført seg en stygg skade i ene akillesen og er ute resten av sesongen, mens Aron Johannsson, Yunning Zhang og Luca Caldirola alle trolig står over kampen grunnet mindre alvorlige skader.

Se Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler