AZEMI ENIG MED MACCABI HAIFA – «DRØMMER KAN BLI VIRKELIGHET»

AZEMI ENIG MED MACCABI HAIFA – «DRØMMER KAN BLI VIRKELIGHET»

Bodø/Glimt har godtatt et bud på Fitim Azemi. Han bekrefter til Fotballkanalen at han blir enig med Israelske Maccabi Haifa om sine personlige betingelser i løpet av dagen. Nå gleder 24-åringen seg til et nytt kapittel i karrieren.

Han har ikke lagt skjul på at han ønsker seg større utfordringer enn OBOS-ligaen i 2017, og nå ser det ut til at Fitim Azemi får nettopp det. Den Israelske storklubben Maccabi Haifa har bladd opp det Bodø/Glimt krever, og Azemi er i Israel for å sluttføre forhandlingene i dag.

Spissen gleder seg til nye utfordringer i et helt nytt land.

– Det blir noe helt nytt og en utrolig kul utfordring. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å spille på så høyt nivå som mulig og jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for å få denne muligheten. Drømmer kan bli virkelig, forteller en svært entusiastisk Azemi til Fotballkanalen.

Maccabi Haifa har velkjente Tor Kristian Karlsen som sportssjef. Nordmannen har ikke besvart Fotballkanalens henvendelser. Azemi tror det er positivt at det er en Nordmann som henter han til klubben.

– Det er ikke negativt hvertfall. Han kjenner jo godt til norsk fotball og jeg håper han ønsker å satse på meg fremover. Det er hvertfall det jeg har fått indikasjoner på.

Velrennomert:
Tor Kristian Karlsen er kjent som en svært dyktig sportssjef og har tidligere jobbet med blant annet Claudio Ranieri i Monaco. Nå vil nordmannen hente Fitim Azemi til Maccabi Haifa og Israel. (Foto: Digitalsport)

Tidligere i vinter hentet Israelerne Holmar Eyjolfsson fra Rosenborg. Nå blir det spennende å se hva Azemi, som gradvis har blitt bedre og bedre i Tippeligaen kan få til en den Israelske storklubben.

Les mer her: Eyjolfsson forlater Rosenborg

Azemi har gjort 15 mål på 59 eliteseriekamper i løpet av sine to sesonger for Glimt. Store deler av fjoråret spilte 24-åringen venstrekant, mens det i år løsnet skikkelig når han fikk spille helt på topp i Glimts 4-3-3 formasjon. Nå kan han bli spissen som skyter Maccabi Haifa til Europa.

MACCABI HAIFA

  • Stiftet: 1913

  • Stadion: Sammy Ofer Stadium (30.870)

  • By: Haifa, Israel

  • Meritter: 12 seriegull og 10 cupgull

  • Internasjonalt: Champions League (2 gruppespill) Europa League (2 gruppespill)

Fotballkanalen

268 Artikler