UAVGJORT I NORSK DUELL

Håvard Nielsen og Gustav Valsvik møttes i første serierunde, kampen mellom Fortuna Düsseldorf og Eintracht Braunschweig endte 2-2. Fortuna Düsseldorf tok ledelsen over Eintracht Braunschweig etter 9 minutter. Gustav Valsvik klarte ikke å følge Marcel Sobottka som satte ballen i mål etter en svak klarering fra en Eintracht Braunschweig-spiller.

Håvard Nielsen startet på benken og debuterte for Fortuna Düsseldorf mot sin tidligere klubb da han ble byttet inn etter 61 minutter. På 2-2 (79’) scoringen var Håvard Nielsen den tredje siste spilleren på ballen før målet. Han sendte en gjennombruddspasning til Luaks Schmitz som sentret ballen tilbake til 16-meterstreken og der kom Florian Neuhaus som plasserte ballen nede til høyre for keeper.

Gustav Valsvik var nærme med å score med et kraftfullt hodestøt få minutter etter at Nielsen kom inn på banen.

I det 81.minutt ble Eintracht Braunschweigs Quirin Moll utvist etter å ha pådratt seg to gule kort.

Håvard Nielsen var nære med å avgjøre kampen på et frispark fra 20 meter, en god redning fra keeper hindret at det ble en drømmedebut for Håvard Nielsen.