UAVGJORT I ÅRETS FØRSTE TRENINGSKAMP

Raufoss og Elverum målte krefter i Raufoss Storhall i gårsdagens kamp som endte 2-2 mellom to jevnspillende lag. En rekke prøvespillere fikk sjansen og lagene fikk gitt minutter til så godt som alle spillerne i de respektive troppene. Dette var den første av mange spennende treningskamper for lagene i den norske toppfotballen i vinter.

(Foto: Digitalsport)

Adnan Cirak som kom fra svenske IK Frej til Nest-Sotra før fjorårets sesong. I høst ble det en overgang til Elverum, og i dagens treningskamp ble han kampens første målscorer med et velplassert skudd til 1-0.

Noen minutter senere utlignet unggutten Ole Thomas Skogli til 1-1 for Raufoss med et mislykket innlegg som etter klabb og babb i feltet endte opp med å finne veien til nettmaskene. Skogli er en av flere spennende unggutter som kan få mye tillit i årets sesong.

Elverum svarte direkt og gikk opp til 2-1 ved prøvespiller Harmhoan Singh, før Emile Dadjo fastslatte sluttresultatet til 2-2 på tampen av omgangen. Alt i alt en jevnspilt og rotete treningskamp akkurat som forventet.

– Kampen bærer naturligvis preg av at det er tidlig. Men jeg synes kampen er helt grei fra vår side. Jeg forventer ikke mer med det laget vi stiller her. I perioder er det bra og i perioder er det ikke fullt så bra, sa Elverum-trener Tore Fossum til Østlendingen i etterkant av kampen(krever innlogging)

Elverums lag (4-3-3):
Neydson da Silva – Håkon Rønes, Stefan Zarkovic, Mats Walberg, Lars Petter Streitlien (Even Skogsrud fra 90. min.)- Harmohan Singh (Robin Hjelmeseth fra 46. min.), Shadi Ali, Eivind Fallet (Kristian Kjeverud Eggen fra 75. min.) – Sivert Solli (Peder Magnus Norman fra 83. min.), Adnan Cirak (Jonas Enkerud fra 60. min.), Elmahdi Bellhcen (Vetle Mobekk fra 89. min.)

<

style=»text-decoration: underline;»>Prøvespillere: >

Neydson Da Silva(20) – Ung spennende keeper som sto fast for Molde 2 i fjor.

Stefan Zarkovic(23) – Fysisk midtstopper fra svenske div.1 laget Karlstad

Mats Wahlberg(23) – Midtstopper med fortid i blant annet Bærum og Nest-Sotra

Shadi Ali(21) – Ung teknisk slepen midtbanespiller som har spilt i Follo FK

Harmohan Singh(21) – Tidligere Lørenskog-ving som spilte siste året i Brattvåg

Sivert Solli(19) – Hurtig kantspiller som kommer fra RBKs ungdomsavdeling

Raufoss(4-4-2):
Christopher Lund Tronhus – Snorre Strand Nilsen, Nemrut Awrohum, Petter Senstad, Steffen Hjelmtvedt – Marcos Gondra Krug, Martin Heiberg, Kristian Lønstad Onsrud – Ole Thomas Skogli, Sebastian Andreassen, Stian Simenstad.

Innbyttere: Marius Alm, Per Kristian Jansen, Fredrik Greve Monsen, Emilie Noe Dadjo og Lars Johan Kollshaugen

<

Stian Simenstad(25) – Venstreback fra Gjøvik/Lyn

Snorre Strand Nilsen(19) – Forsvarspiller med en fortid i engelske Portsmouth og nå sist i Gjøvik/Lyn