TUIL-SPILLERE INVITERT PÅ PRØVESPILL HOS GLIMT

En høyreback og en midtstopper fra Tromsdalen skal etter planen trene med Bodø/Glimt denne uka. Steffen Skogvang Pedersen og Tobias Vibe er begge kontraktsløse og vurderer andre muligheter enn å signere på nye kontraktsforslag i TUIL. Nå skal de vise seg frem for Bodø/Glimt.

Den hurtige høyrebacken Steffen Skogvang Pedersen har lenge vært en av klubbens beste spillere og avslo i fjor blant annet et tilbud fra OBOS-ligaen og Åsane.

Får han et kontraktsforslag kan 23-åringen gå gratis til Bodø. Det samme gjelder for lagkamerat Tobias Vibe som har levert en god sesong i forsvaret til TUIL.

– Ja, jeg har fått litt interesse fra Bodø/Glimt nå. Det ble ikke noe av det denne uka, så vi får se på hva vi gjør med det. Jeg skal prate med treneren deres (Aasmund Bjørkan) i løpet av dagen (i går), så får vi se, sier Vibe til Nordlys.

Glimt-trener Aasmund Bjørkan forteller at Nord-norske spillere som har ambisjoner alltid vil være interessante.

– Han er en god, nordnorsk spiller – og de er alltid interessante for oss. Så får vi se om han skal på besøk hit, men han er en vi følger med, sier Aasmund Bjørkan til lokalavisa.

Vibe sliter med en skade i foten og influensa og blir dermed trolig ikke å se på Aspmyra med det første. Men etter planen skal han få muligheten til å vise seg frem på trening og i en treningskamp i løpet av måneden.

Fotballkanalen

268 Artikler