Nordnorsk duell på Alfheim lørdag kveld

Tromsø har tapt hele fire seriekamper på rad, og lørdag kommer et Glimt-lag som bare har tapt én kamp på sine siste åtte seriekamper på besøk. Det er duket for et intenst oppgjør om Nord-Norges trone!

Tromsø – Bodø/Glimt
Alfheim stadion, Tromsø
Eliteserien – runde 20
Lørdag klokken 19:00

Simo Valakaris menn var en av de store overraskelsene i vårsesongen i Eliteserien, men etter sommerpausen har det ikke gått like mye på skinner for tromsøværingene.

Etter å ha vært helt der oppe og snust på medaljekamp har Tromsø nå gått på hele fire tap på rad, og mot Bodø/Glimt lørdag kveld bør de rød-hvite konsentrere seg om å holde nedrykksstriden på behagelig avstand.

En nedrykkstrid Bodø/Glimt allerede befinner seg i. 19 ligarunder inn i årets Eliteserie-sesong er nordlendingene bare fire poeng over direkte nedrykk, men med kun seks poeng opp til Tromsø kan kampen på Alfheim betraktes som en real sekspoengskamp.

Lagnyheter

Kampens hjemmelag har toppscorer Runar Espejord på gjerdet. Spissen har lidd av en lyskestrekk i det siste og sto over forrige seriekamp mot Vålerenga, det er enda usikkert om 22-åringen rekker Nord-Norgeduellen.

Bodø/Glimt kan glede seg over en helt skadefri tropp, sett bort ifra Endre Kupen. Spissen har vært og vil være ute hele sesongen på grunn av en stygg korsbåndskade.

Forventede lagoppstillinger

Tromsø: Kongshavn; Ødegaard, Wangberg, Gundersen; Andersen, Antonsen, Gamst Pedersen, Nilsen; Berntsen, Åsen, Bakenga

Bodø/Glimt: Friedrich; Jacobsen, Bjørnbak, Moe, Bjørkan; Leikvoll Moberg, José Ángel, Saltnes, Zinckernagel, Fardal Opseth, Layouni

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Tromsø har sett forferdelig ut i det siste, og savnet av toppscorer Espejord kommer til å være synlig. Bodø/Glimts form er stigende, og laget fra sør bør vinne for å holde nedrykksstriden på avstand. Vi går for Borteseier til fine 3.75 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler