Logo
search
Andreas Hopen photo
Andreas Hopen

- 16 mar, 2017

TIDLIGERE TROMSØ-SPILLER KLAR FOR BODØ/GLIMT

Han slo igjennom som et stortalent for Tromsø i 2010, etter mye motgang er Thomas Drage nå klar for nye utfordringer i OBOS-ligaen.

as

Thomas Drage slo gjennom som en kreativ kantspiller i en alder av 18 år for «Gutan». Mye skader og motgang førte til at Drage forlot Tromsø i 2015 etter å ha spilt over 130 kamper for klubben. Turen gikk videre til Sogndal hvor han var med å ta klubben opp fra OBOS-ligaen; kantspilleren var tilbake med sin teknikk og gjennombruddskraft. Etter sesongen i Sogndal valgte Drage å ikke forlenge kontrakten, og turen gikk videre til Superettan. Etter en halv sesong i Varberg Bois gikk turen videre til Falkenberg FF, klubben som endte sist i Allsvenskan. Kontrakten til Drage gikk ut etter sesongen, og han har siden nyttår vært på jakt etter ny klubb.

Prøvespill i Skottland

Tidligere i vinter var 25-åringen på prøvespill i skotske Hibernian, uten at det ble kontrakt på kantspilleren fra Mosjøen. Den siste tiden har Drage vært på prøvespill i Glimt, hvor han blant annet spilte en treningskamp mot Levanger. Drage selv er veldig interessert i de gulkledde fra Nordland:

– Jeg trives godt i Glimt. Det er mange gode spillere her, og gode trenere, ikke minst. Det er ett lag som helt klart bør være med å kjempe i toppen av divisjonen. Og så er det klart at ambisjonen om å rykke rett opp skaper et press på spillerne. Det er et press jeg lever fint med, sa Drage til Avisa Nordland søndag

Andreas Hopen

92 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter