TIDLIGERE TROMSØ-SPILLER KLAR FOR BODØ/GLIMT

Han slo igjennom som et stortalent for Tromsø i 2010, etter mye motgang er Thomas Drage nå klar for nye utfordringer i OBOS-ligaen.

p>

Thomas Drage slo gjennom som en kreativ kantspiller i en alder av 18 år for «Gutan». Mye skader og motgang førte til at Drage forlot Tromsø i 2015 etter å ha spilt over 130 kamper for klubben. Turen gikk videre til Sogndal hvor han var med å ta klubben opp fra OBOS-ligaen; kantspilleren var tilbake med sin teknikk og gjennombruddskraft. Etter sesongen i Sogndal valgte Drage å ikke forlenge kontrakten, og turen gikk videre til Superettan. Etter en halv sesong i Varberg Bois gikk turen videre til Falkenberg FF, klubben som endte sist i Allsvenskan. Kontrakten til Drage gikk ut etter sesongen, og han har siden nyttår vært på jakt etter ny klubb.

Prøvespill i Skottland

Tidligere i vinter var 25-åringen på prøvespill i skotske Hibernian, uten at det ble kontrakt på kantspilleren fra Mosjøen. Den siste tiden har Drage vært på prøvespill i Glimt, hvor han blant annet spilte en treningskamp mot Levanger. Drage selv er veldig interessert i de gulkledde fra Nordland:

– Jeg trives godt i Glimt. Det er mange gode spillere her, og gode trenere, ikke minst. Det er ett lag som helt klart bør være med å kjempe i toppen av divisjonen. Og så er det klart at ambisjonen om å rykke rett opp skaper et press på spillerne. Det er et press jeg lever fint med, sa Drage til Avisa Nordland søndag

Andreas Hopen

92 Artikler