Fotballkanalens tabelltips for Eliteserien 2019

Eliteserien tabelltips 2019

Beste oddsbonuser i Norge

Rosenborg tok forrige sesong sin fjerde ligatittel på rad, og klubben er selvsagt en av de absolutt største favorittene i år også. Men gullet i fjor kom ikke uten dramatikk, og usikkerheten i trønderklubben er større enn den har vært på mange sesonger.

For sparking av Kåre Ingebrigtsen og murring i spillergruppen dro fokus vekk fra det som foregikk på gressmatten forrige sesong, og ansettelsen av Eirik Horneland i vinter har vekket blandede følelser blant både fans og eksperter.

I tillegg ser det ut til at både Molde og Brann, spesielt førstnevnte, har kommet mer styrket ut av overgangsvinduet enn det Rosenborg har, hvert fall enn så lenge.

Storheten Viking tilbake i det gode selskap

Forrige sesong sa vi farvel til Start og Sandefjord i landets øverste divisjon, og opp fra OBOS får vi gjensyn med Mjøndalen, og ikke minst Viking.

Viking er en av Norges mest suksessfulle klubber, og rykket i 2017 ned til nivå to for første gang siden 1988. Men rogalendingene bestemte seg for at én sesong i OBOS var nok, og etter en noe trøblete start på sesongen ble det til slutt førsteplass og direkte opprykk, godt ledet an av toppscorer Tommy Høiland.

Fotballkanalens tabelltips

Fotballkanalen vil fra fredag den 15. Mars og frem til seriestarten den 30. mars publisere våre tips tilfeldig rekkefølge. Tabelltipset er basert på en sammensatt vurdering av lagene.

Vi har vurdert målvakter, forsvar, midtbane, angrep og trener i tillegg til ressurser, men tipset er ikke utelukkende basert på disse kriteriene, vi har også krydret tipset med litt subjektive magefølelser.

Fordi det er mye som kan skje i løpet av en sesong. Spillere kan bli solgt, og spillere kan bli kjøpt. Lag kan underprestere til tross god en solid tropp og en solid bankkonto, og andre klubber kan overprestere med stikk motsatte forutsetninger.

Vi fyller ut arket nedenfor med klubber fortløpende, trykk på klubbens navn for en mer utfyllende analyse av klubben.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler