Se Viking mot Brann i Eliteserien med live stream

Viking – Brann
Viking stadion, Stavanger
Søndag klokken 20.00

Nedrykkstruede Viking tar i mot medaljejagende Brann til kamp på Viking stadion i Eliteserien søndag. Les mer og finn ut hvordan du ser kampen med live stream her.

Ikke tapt på fire kamper

Viking har etter å ha ligget desidert sist på Eliteserie-tabellen gjennom store deler av sesongen nå gått fire kamper uten tap, men kun en av de har endt med seier, 2-0 borte mot Molde.

De tre andre er 1-1 hjemme mot Sogndal og 2-2 hjemme mot Lillestrøm før det i forrige runde ble 1-1 borte mot Aalesund.

Stavanger-laget ligger nå nest sist på tabellen med femten poeng, kun Tromsø ligger bak med færre.

Brann vant endelig igjen

Etter å ha gått over en måned uten seier, slått ut av slovenske Ruzomberok i Europe League og slått ut av Mjøndalen i cupen vant Brann endelig en kamp igjen forrige helg.

Da tok Bergens-laget imot et Odd-lag som sliter på Brann stadion i en kamp som endte 2-0 til Brann etter scoringer av Gilli Rolantsson og Kristoffer barmen.

Brann feirer

Brann har hatt mye å feire de siste to årene, men den siste måneden har vært heller mager.

Brann har til tross for svak form de siste ukene ikke falt fra i medaljekampen, mye takket være formsvikt hos de konkurerende lagene.

Men laget har gått fra å ligge to poeng forann Rosenborg på førsteplass til nå å ligge ti poeng bak.

Én overgang inn på overgangsvinduets siste dag

På overgangsvinduets siste dag på tirsdag denne uken var det mye aktivitet på Brann stadion i de sene kveldstimer, men det endte med ét nytt spillerkjøp i form av kantspilleren Ludcinio Marengo fra nederlandske ADO Den Haag.

Ut portene på Stadion dro spissen Steffen Lie Skålevik på lån til OBOS-ligalaget Start, som spilte for gultrøyene to dager etterpå og noterte seg for en scoring.

Flere utskiftninger i Viking i sommer

Den sportslige ledelsen på Viking stadion har vært i stor aktivitet i sommer med hele fem overganger ut og syv inn.

Inn har profilerte spillere som Tommy Høiland fra Strømsgodset, Fredrik Torsteinbø fra Hammarby og Andreas Nordvik fra Esbjerg kommet mens Samuel Adegbenro ga penger i klubbkassen etter sin overgang til Rosenborg.

Spørsmålet er hvor svekket Viking er i nedrykkskampen uten nigerianeren.

Viking har et lite tak på Brann

Brann og Viking har møttes hele 112 ganger i «kampen om vest» og det er Viking som har overtaket med 51 seire. Brann har vunnet 33 av dem.

Lagene møttes sist i vår på brann stadion der det ble 1-1 etter scoringer av Fredrik Haugen og nysolgte Samuel Adegbenro.

Viking feirer

Viking feirer en av få seire denne sesongen over Kristiansund.

Skader og Karantener

Viking stiller svekket uten nevnte Samuel Adegbenro, men stiller ellers med en frisk tropp og kun én suspensjon. Det er midtstopper Rasmus Martinsen som har pådratt seg for mange gule kort.

Brann kan også stille med en skadefri tropp, selvom det fortsatt er usikkert om Braaten er helt kampklar etter å ha vært på sidelinjen i flere uker.

Toppscorer Kristoffer Barmen er ute med karantene etter at han pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen forrige kamp mot Odd.

Hvordan kan du streame kampen?

Discovery Norge eier rettighetene til å vise Eliteserien i Norge, så kampen vil bli vist på Eurosport Norge på tv og på nett med deres streaming-tjeneste Eurosport Player.

Bet365 har rettigher til å vise Eliteserien utenfor landets grenser, så om du befinner deg i utlandet og ønsker å se Viking mot Brann kan bet365 sin live streamings-tjeneste være en fin mulighet. ip-restriksjoner kan forekomme.

Tjenesten er kostnadsfri for alle som har en aktiv konto hos bet365. En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365 men ønsker å se denne kampen (ikke fra norsk ip-adresse), føger du følgende prosedyre:

Da kan du også se Serie A, Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter igjennom året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler