SARPSBORG 08 SIGNERER SVENSKE FRA KINESISK KLUBB

Han har tidligere scoret tre mål på fem landskamper for det svenske landslaget. Nå er den svenske spissen Erton Fejzullahu klar for Sarpsborg 08 og den norske Eliteserien.

– Jeg er en vinner som hater å tape. Jeg er en spiller med god spilleforståelse. I Sarpsborg 08 håper jeg å bidra med både mål og assist. Jeg liker å overraske og stikke meg litt ut, sier Erton Fejzullahu til klubbens hjemmesider.

28-åringen signerte tirsdag en kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2017-sesongen og kommer senest fra spill for Dalian Transcendence i Kina.

Spissen har de siste årene spilt i Kinesisk fotball, men har tidligere solid scoringsstatistikk i Allsvenskan å vise til.

Sportssjef Thomas Berntsen beskriver Svensken som et teknisk fyrverkeri og en solid avslutter.

Til tross for at han har vært ute med skade over en liten periode det siste året, er 28-åringen klar for å vise seg frem i Norge.

– Jeg er ekstremt revansjesugen og gleder meg til å kline til i Sarpsborg. Jeg har møtt norske lag før. Det er litt mer fysisk her. Det går litt fortere her, mens det i Sverige er mer oppbygging av spillet. Jeg er en spiller som trives med mye action. Som spiss vil man være en del av spillet og dunke på, sier han videre.

Fotballkanalen

268 Artikler