Sarpsborg 08 mot Molde – fjorårets bronse- og sølvvinnere møtes til dyst i kveld

Sarpsborg 08 – Molde FK
Sarpsborg stadion, Sarpsborg
Eliteserien, runde 8
Mandag klokken 19.00

Sarpsborg 08 tok en imponerende bronsemedalje forrige sesong, like bak dagens motstander som tok sølvmedaljen bak suverene Rosenborg. Særpingene tok seg i tillegg til finalen i cupen, der det ble tap for Lillestrøm.

Denne sesongen startet også godt for begge lag, men i de seneste rundene har det lugget litt både i Østfold og i Romsdalen. Sarpsborg står med 0-2-2 på sine siste fire seriekamper og befinner seg på ellevte plass mens Molde har 1-1-2 og har falt ned på femte, ni poeng bak serieleder Brann.

Men der Sarpsborg avanserte i cupen uten problemer med hele 6-0 borte mot Ørn-Horten måtte Molde dra hjem med halen mellom beina etter et 0-1-tap borte mot Brattvåg.

Lagnyheter

Begge klubbene melder om mer eller mindre friske tropper, og det er heller ingen spillere som må stå over grunnet karantene. Sarpsborg 08 kan dog måtte klare seg uten Ole Jørgen Halvorsen som har slitt med en kneskade de siste ukene.

23xhurra for Wadji som hadde bursdag lørdag ?? #herkommermolde

A post shared by Molde FK (@moldefotballklubb) on

Forventede lagoppstillinger

Sarpsborg (4-4-2): Falch; Askar, Jørgensen, Tamm, Thomassen; Tveita, Singh, Lund Nielsen, Zachariassen; Schwartz, Mortensen

Molde (4-3-3): Linde; Remmer, Forren, Gabrielsen, Telo; Aursnes, Normann, Hestad; Brustad, Braut Håland, Amang

Hvordan se kampen mellom Sarpsborg 08 og Molde med live stream

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Sarpsborg 08 og Molde

Det er to lag i relativt ustabil form som møtes på Sarpsborg stadion i kveld, og ingen av lagene utpreger seg som voldsomme favoritter. Tilsvarnde møte forrige sesong endte med en 1-0 seier til dagens hjemmelag mens det før det endte med hele 5-1 til hjemmelaget.

Sarpsborg 08 har hjemmebanefordel, og i tillegg er de det laget som har sett best ut de siste ukene til tross for den dårlige formen.

Vi går for hjemmeseier til 2.22 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler