SARPSBORG 08 LÅNER UT SPISSTALENTER

Med gårsdagens signering av ny spiss har Sarpsborg 08 bestemt seg for å låne ut sine to spiss-talenter «Kachi» og Amani Mbedule til henholdsvis OBOS-ligaen og 2.divisjon.

I går ble det klart at Geir Bakke og co signerer en ny svensk spiss det knyttes store forventninger til. I dag låner eliteserieklubben ut sine to unge offensive talenter til klubber hvor de kan få verdifull førstelagserfaring.

– Amani blir lånt ut til Hødd for hele 2017-sesongen. Vi er muntlig enig med Hødd, men papirene er ikke signert ennå, forteller sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Der blir Mbedule gjenforent med tidligere lagkamerat Bad Radhoui som også signerte for 2.divisjonsklubben for kort tid siden.

[twitter]https://twitter.com/BRahhaoui/status/846452559338442752[/twitter]

De to spiss-talentene fikk noen få sjanser i fjorårets eliteserie, men utsiktene for spilletid i år var ikke spesielt gode. Derfor har klubben nå bestemt seg for å sende ungguttene på lån.

«Kachi» til glimt

En annen som har fått ny klubb er nigerianeren Onyekachi Hope «Kachi» Ugwuadu. Spisstalentet har vært en spiller det har vært store forventninger til denne vinteren etter at han leverte meget gode prestasjoner for junior og rekruttlag i 2016. Nå er han klar for OBOS-ligaen og Bodø Glimt. Der skal han få kjempe om spilletid med solide navn som Trond Olsen og Kristian Fardahl Opseth.

19-åringen har trent med klubben i en uke allerede og var også involvert i Glimts treningskamp mot TIL. Nå har han signert en avtale som knytter han til klubben resten av sesongen.

Fotballkanalen

268 Artikler