ROSENBORGTALENTER PÅ VEI TIL OBOS-LIGAEN

Tobias Gran har allerede forlatt Rosenborg, nå ligger det i kortene at to nye unggutter forsvinner fra Lerkendal.

(

foto: Digitalsport)
Per Magnus Steiring var i fjor på utlån fra Rosenborg til Viking. Nå er den unge forsvarsspilleren tilbake i Rosenborg, men det ser ut til å bli kortvarig. Torsdag (05.01) reiser Steiring til Bodø/Glimt for å trene med de gulkledde, dette skriver rbnett. En overgang til Glimt passer bra for 19-åringen i følge spillerens agent Kevin Ingebrigtsen:

– Det er en mulighet for Steiring til å spille førstelagsfotball. Han er fra Fauske, og det er naturlig at Glimt er på banen når en sånn spiller er tilgjengelig. Det gjør heller ikke noe at kjæresten bor i Bodø. Om det er en god match for både klubb og spiller er det en veldig fin mulighet, sier Ingebrigtsen til avisen.

Fotball 2015 Portretter Tippeligaen Rosenborg Per Magnus Steiring Foto: Astrid M. Nordhaug IKKE MED:
Steiring blir ikke med RBK til Gran Canaria, men trener heller med Bodø/Glimt. (foto: Digitalsport)

Aktuell for Elverum

Sivert Solli fikk sin debut for Rosenborg i høst, men unggutten er ikke tiltenkt en rolle i årets utgave av Rosenborg. Nå skal midtbanespilleren på et treningsopphold hos nyopprykkede Elverum. Rosenborg 2 spiller i år på nivå 4, noe som er for lavt mener Ingebrigtsen:

– Det holder ikke for spillere som begge har vært inne på aldersbestemte landslag, sier Kevin Ingebrigtsen.

Fotball NM Cup Kvartfinale Rosenborg - Mjøndalen 13 august 2015 Lerkendal Stadion, Trondheim Sivert Solli, Rosenborg (V) og Sanel Kapidzic, Mjøndalen, i duell Foto : Arve Johnsen, Digitalsport IMPONERTE:
I oppgjørene mot Elverum for RBK 2 imponerte Sivert Solli såpass at Fossum nå vil hente midtbanespilleren.(Foto: Digitalsport)

Andreas Hopen

92 Artikler