ROSENBORG-SPISS KLAR FOR LILLESTRØM

Tønsberg-gutten Tobias Gran har vært i Rosenborgs junioravdeling de siste årene. Nå fortsetter den tidligere U-landslagspilleren karrieren hos Lillestrøm.

(Foto: Digitalsport)

Som 15-åring gikk spissen fra moderklubben Re FK til seriemesterenes ungdomsavdeling. Nå vender Tobias Gran tilbake til Østlandet. Etter å ha vært på prøvespill med Lillestrøm en periode får unggutten ifølge lokalavisen Re Avisa kontrakt på Åråsen.

Sammen med en rekke spillere har han vært på prøvespill med de gule og sorte den siste tiden.

Les mer her: TI(!) nye fjes trener med Lillestrøm

Selv er han spent på sin nye tilværelse.

– Det er jo utrolig spennende, og jeg ser veldig fram til å ta steget skikkelig opp i voksenfotballen og få lov til å trene fast og være en del av et tippeliga-lag, sier han til Re Avisa.

Siden han kom til Rosenborg for 3 år siden har han gjort seg bemerket på klubbens junior og rekruttlag. Totalt står spissen med imponerende 40 mål på 47 kamper. Hele 37 av disse har kommet på juniornivå. Nå håper han på å få sjansen også på seniornivå hos kanarifuglene.

– I Rosenborg hadde de ikke en veldig stor plan for meg videre, men i Lillestrøm ble de veldig interessert i meg etter at jeg hadde vært på prøvespill i litt over ei uke, forteller han videre til lokalavisen.

Gran er en hurtig bakromspiss, som ofte jager inn bak motstanderens forsvar. I 2013 fikk han kamper for det norske G15 og G16 landslaget. Etter hva Fotballkanalen erfarer er han i første omgang tiltenkt en utfordrerrolle hvor det første året skal brukes til å spille for klubbens rekruttlag.

Verken Rosenborg eller Lillestrøm har offentliggjort signeringen ennå, men det er ventet at dette blir offisielt veldig snart.

Fotballkanalen

268 Artikler