Rosenborg og Ranheim møtes til Trondheim-derby lørdag kveld

Rosenborg BK – Ranheim Fotball
Lerkendal stadion, Trondheim
Eliteserien, runde 8
Lørdag klokken 18.00

Ranheim har så langt vært en av de største overraskelsene i Eliteserien denne sesongen, og det nyopprykkede Trondheimslaget står så langt med fire seire på femteplass etter syv spilte serierunder.

På bortebane står klubben med ett tap og to seire på tre kamper, forrige bortekamp endte med en sterk 1-0-seier på Åråsen mot Lillestrøm.

De to eneste klubbene som har klart å overliste Svein Maalens menn så langt er Tromsø (4-0) og serieleder Brann (0-2).

Sesongen startet med tap for Kåre Ingebrigtsens menn i årets Eliteserie da Sarpsborg stakk av med alle tre poengene etter 1-0 på Sarpsborg stadion i starten av mars.

Men siden den gang har formkurven pekt oppover for de regjerende mesterne. De seks siste seriekampene har endt med fire seire og to uavgjorte, og syv runder inn i sesongen er det kun Brann over dem på tabellen.

Lagnyheter

Rosenborg har bortsett fra langtidsskadede Mthias Vilhjalmsson og Samuel Adegbenro ingen nye skader eller karantener å melde om i troppen.

Karl Morten Eek og Magnus Blakstad er enda utilgjengelig for gjestene, men heller ikke her er det noen nye skader å ta hensyn til for Svein Maalen.

Forventede lagoppstillinger

Rosenborg (4-3-3): Hansen; Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling; Jensen, Lundemo, Konradsen; Bendtner, Søderlund, Zekhnini

Ranheim (4-3-3): Barli; Alseth, Rismark, Kvande, Foosnæs; Reginiussen, Valla Dønnem, Løkberg; Helmersen, Karlsen, Tønne

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Rosenborg og Ranheim

Med kun ett poeng på de siste to kampene, 0-2 mot Brann og 2-2 mot Vålerenga kan det se ut som luften har startet å gå ut av Ranheim-ballongen. Men ingen i Rosenborg skal ta lett på denne kampen da lillebror i Trondheim nok er heltent på å vise seg frem foran et fullsatt Lerkendal stadion.

Men Rosenborg har begynt å se både sterk og stabil ut, og vi tror det ender med en grei Rosenborg-seier, men at Ranheim, gjerne i starten av kampen, klarer å putte ett mål eller to.

Vi går for hjemmeseier + begge lag scorer til 2.85 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler