Klart for en norsk klassiker når Lillestrøm besøker Rosenborg dagen før dagen

Rosenborg BK – Lillestrøm SK
Lerkendal stadion, Trondheim
Eliteserien, runde 10
Onsdag klokken 18.00

Rosenborg har etter en litt trøblete sesongstart etter hvert begynt å sanke inn en god del poeng, og står etter ni serierunder med 18 poeng på andreplass. Men med kun 13 scorede mål er det ingen tvil om at det offensive spillet enda ikke er helt som det skal for trønderne.

Både Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund står så langt med kun to mål hver, og midtbanespiller Anders Konradsen er så langt lagets toppscorer med sine tre mål.

Lillestrøm har åpnet så som så i årets utgave av Eliteserien, og kanarifuglene ligger så langt på ellevteplass med sine 10 poeng på ni kamper. De to siste ligakampene har dog endt med seier, sist i helgen da de tok alle tre poengene borte mot Tromsø.

Lagnyheter

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen må enda klare seg uten Samuel Adegbenro og Mathias Vilhjalmsson, mens Marius Lundemo og Anders Konradsen fortsatt er usikre grunnet henholdsvis en lyske- og lårskade.

For Arne Erlandsen og Lillestrøm sin del må det velges en førsteellever uten Lars Mogstad Ranger og Sheriff Sinyan. Eirik Tobias Sandberg, Matvei Igonen, Erling Knudtzon og Kristoffer Ødemarksbakken alle er usikre før kampstart.

Forventede lagoppstillinger:

Rosenborg (4-3-3): Hansen; Hedenstad, Hovland, Reginiussen, Meling; Jensen, Konradsen, Trondsen; Søderlund, Bendtner, de Lanlay

Lillestrøm (4-4-2): Maric; Haakenstad, Amundsen, Kippe, Rafn; Brenden, Krogstad, Mathew, Melgalvis; Martin, Lehne Olsen

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen kommer til å bli vist på TV Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm

Nicklas Bendtner er tatt ut i den første VM-troppen til Danmark ag Åge Hareide. Men når 35 spillere skal kuttes til 23 før VM starter gjelder det å prestere i de neste kampene for Eliteseriens største stjerne.

Det tror vi han gjør, og vi er meget sikker på at Rosenborg haler i land seieren forann 21.000 feststemte trøndere.

Vi går for Rosenborg-seier pluss Bendter-mål til 2.38 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler