ROSENBORG HAR HENTET DRIBLEGLAD SERBER

I fjor var han på lån til Bodø/Glimt, der ble det 6 mål på 17 kamper. Det neste halvåret skal han bekle en kantposisjon for de regjerende mesterne.

(foto: Digitalsport)

Milan Jevtovic var en svært viktig spiller for Bodø/Glimt i fjor vår. Kantspilleren bidro med seks mål fram til sommeren, og det er fullt mulig at Glimt kunne holdt seg om de hadde hatt serberen hele sesongen. Jevtovic kommer på lån fra den tyrkiske klubben Antalyaspor, og skal spille for Rosenborg fram til august. Dette har serberen selv å si

Vil hjelpe RBK til Champions League

– Dette er en stor sjanse for meg og jeg er veldig glad for å være her. Jeg håper å hjelpe Rosenborg til Champions League. Jeg kan spille ving på begge kanter, og har ganske bra fart. Målet er å kunne bidra med mange målgivende pasninger, men også score noen mål selv, selvsagt, sier Jevtovic til rbk.no.

Les også:
Rosenborg henter dansk stoppertalent

Jevtovic fikk ikke mange kampene i Tyrkia i høst, og er svært takknemmelig for at Antalyaspor lar han reise til Lerkendal.

– Jeg vil takke Antalyaspor for at de lar meg få denne muligheten. Dette er den største klubben i Norge og jeg gleder meg til å sette i gang, sier serberen.

Andreas Hopen

92 Artikler