Har Ranheim ristet av seg feriemodusen før et Rosenborg-lag i kampform gjester Extra Arena?

Med nesten en måned uten kamper er Ranheim utvilsomt mer uthvilt enn Rosenborg, men kan mangelen på kamptrening ødelegge sjansene mot Rosenborg som har spilt kamper regelmessig de siste ukene?

Ranheim – Rosenborg
Extra Arena, Trondheim
Eliteserien, runde 17
Lørdag klokken 18:00

Fire Europacup-kamper har det blitt på Rosenborg i den norske sommerpausen. Først ble det en knepen 3-2-seier sammenlagt mot islandske Valur Reykjavik, før skotske Celtic ble for sterke og vant 3-1- sammenlagt etter at det endte 0-0 på Lerkendal onsdag denne uken.

For Ranheim sin del har det vært en relativt stille og rolig ferie, men et par ting har skjedd på overgangsfronten. Magnus Stamnestrø nøt ikke mye tillit hos nettopp Rosenborg, og tidligere i juli ble han klar for Ranheim vederlagsfritt.

Han er kanskje tiltenkt å erstatte Kristoffer Løkberg, som går til serieleder Brann når kontrakten hans med Ranheim går ut ved nyttår. Men det kan godt tenkes at Brann arbeider med å hente han allerede nå i sommer, spesielt med tanke på at Sivert Heltne Nilsen gikk til Horsens mandag denne uken.

Lagnyheter

Ranheim har Karl Morten Eek og Magnus Blakstad ute med skader, men ellers er troppen både skade- og karantenefri.

For Rosenborg sin del er fortsatt både Anders Konradsen, Yann-Erik de Lanlay og Samuel Adegbenro ute med sakder, mens Helland er usikker etter smellen han fikk i midtukekampen mot Celtic.

Forventede lagoppstillinger

Ranheim: Barli; Fonn Witry, Eggen Rismark, Tønne, Foosnæs; Reginiussen, Dønnern, Løkberg; Storflor, Karlsen, Tønne

Rosenborg: Hansen; Hedenstad, Hovland, Reginiussen, Meling; Jensen, Trondsen, Lundemo; Levi, Søderlund, Bendtner

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Rosenborg er i hælene på serieleder Brann, og med seier kan de potensielt stå som serieledere etter denne runden. Vi tror derfor Rosenborg er meget motivert til å vinne dette oppgjøret. Men Ranheim er ikke ufarlige, noe de tydelig har vist denne sesongen.

Vi tror begge lag scorer, men Rosenborg vinner. Det gir fine 3.65 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler