Kriserammede Odd bør slå Sarpsborg 08 i kveld – men hvem skal score målene?

Odds Ballklubb – Sarpsborg 08
Skagerak Arena, Skien
Eliteserien, runde seks
Mandag klokken 19.00

Både Odd og Sarpsborg 08 er av de fleste medier og eksperter tippet på den øvre halvdelen av tabellen, med kveldens bortelag som den største medaljefavoritten av de to.

Etter tre år på rad blant topp fire i Norge ble det en sjetteplass for laget fra Skien i fjor. Det største savnet forrige sesong var målscorere, og inn før denne sesongen blant annet tidligere Odd-toppscorer Torgeir Børven kommet inn portene på Skagerak Arena.

Sarpsborg 08 var på sin side en av de store overraskelsene i fjor, og laget fra Sarpsborg tok en sterk tredjeplass i tillegg til sølv i den norske cupen.

Før årets sesong har de solgt flere fjorårssesongens beste spillere, blant annet Sigurd Rosted til Gent og Krépin Diátta til Club Brugge. Men inn har klubben hentet flere spennende spillere, og klubben fra Østfold vil trolig være en å regne med i toppen av Eliteserien også denne sesongen.

Etter fem spilte serierunder har Odd så langt kun vunnet én, og står med 1-1-3 så langt og kun fire scorede mål mot åtte innslupne. For Sarpsborg 08s del er formen 2-2-1 og 8-5 i målforskjell.

Lagnyheter

Kveldens hjemmelag har Torgeir Børven ute med en vond fot, mens både Fredrik Nordkvelle og Jone Samuelsen er usikker før kampstart. I tillegg er det lite trolig at Semb Berge rekker oppgjøret.

For Sarpsborg 08 sin del kan trener Geir Bakke glede seg over en mer eller mindre skade- og suspensjonsfri tropp.

Forventede lagoppstillinger

Odd: Rossbach; Ruud, Hagen, Bergan, Kitolano; Grøgaard, Hoff, Rashani; Nije Broberg, Risa

Sarpsborg 08: Falch; Tveita, Jørgensen, Tamm, Thomassen; Halvorsen, Singh, Lund Nielsen, Zachariassen; Schwartz, Mortensen

Endelig kampdag⚽️⚫️⚪️ #oddsbk #oddrane #stoltetelemarkinger

Et opslag delt af Odds Ballklubb (@oddsbk) den

Hvordan kan du live streame kampen?

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til oppgjøret

Odd har fortsatt der de avslutter i fjor, og ser rett og slett ikke ut til å finne ut av angrepsspillet sitt. Spilleren som skulle score målene er skadet, i tillegg til flere andre sentrale spillere. Vi synes rett og slett Sarpsborg 08 ser ut som et mye bedre lag, og vi tror særpingene slår kraftig tilbake etter hjemmetapet for Brann forrige serierunde med borteseier over et av Norges beste lag de siste ti årene.

Odds for kampen hos Unibet:

Hjemmeseier: 2.65

Uavgjort: 3.25

Borteseier: 2.85

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler