NORDLIE HENTER TRIO FRA VÅLERENGA TIL SKEID

Skeid mistet sine to beste spillere til FK Haugesund tidligere i år. Etter hva Fotballkanalen erfarer henter har Oslo-klubben signert tre unge talentfulle spillere fra Vålerengas ungdomsavdeling. David Hickson, Mats Andersen og Henning Tønsberg Andresen har alle levert solid for rekruttlaget til VIF denne sesongen.

(Foto: Digitalsport)

Trioen har vært på prøvespill hos naboklubben i vinter og alle tre hentes nå til Skeid for å utvikles videre. Alle tre er sisteårsjuniorer og nådde akkurat ikke opp for å få en A-lagskontrakt med Vålerenga. Nå skal de fortsette utviklingen videre hos klubben som er kjent for å få frem store talenter.

David Hickson
– Venstrebent kantspiller med stor fart, et ekstremt rykk og gode dribleferdigheter. Han har tidligere spilt i Lyn og trives best som høyrekant.

Mats Andersen
– Midtstopper som i år har vært kaptein på rekrutt og juniorlag gjennom hele sesongen. Andersen ble tatt ut på Fotballkanalens årets lag og mange mener han burde fått sjansen for A-laget til neste sesong. På tross av at han ikke er blant de største, er han fysisk robust og svært pasningsikker.

Mats Andersen var kaptein for VIF 2 i årets sesong. Nå er han klar for Skeid. (Foto: Digitalsport) Mats Andersen var kaptein for VIF 2 i årets sesong. Nå er han klar for Skeid. (Foto: Digitalsport)

Henning Tønsberg Andresen
– En anvendelig spiller som kan spille både back og på midtbanen. Han noterte seg for 10 kamper for A laget til Lyn i 2. Divisjon. Andresen er en arbeidsmaur som gir 100% i alle dueller uansett posisjon på banen.

Alle spillerne er født i 1997 og slutter seg til Skeid-troppen i Januar.

En annen VIF-ungutt som trolig finner seg ny klubb er spissen Henrik Udahl. Han er aktuell for klubber som KFUM, Fredrikstad og Fram Larvik.

Fotballkanalen

268 Artikler