Logo
search
Fotballkanalen photo
Fotballkanalen

- 20 des, 2016

NORDLIE HENTER TRIO FRA VÅLERENGA TIL SKEID

Skeid mistet sine to beste spillere til FK Haugesund tidligere i år. Etter hva Fotballkanalen erfarer henter har Oslo-klubben signert tre unge talentfulle spillere fra Vålerengas ungdomsavdeling. David Hickson, Mats Andersen og Henning Tønsberg Andresen har alle levert solid for rekruttlaget til VIF denne sesongen.

(Foto: Digitalsport)

Trioen har vært på prøvespill hos naboklubben i vinter og alle tre hentes nå til Skeid for å utvikles videre. Alle tre er sisteårsjuniorer og nådde akkurat ikke opp for å få en A-lagskontrakt med Vålerenga. Nå skal de fortsette utviklingen videre hos klubben som er kjent for å få frem store talenter.

David Hickson
– Venstrebent kantspiller med stor fart, et ekstremt rykk og gode dribleferdigheter. Han har tidligere spilt i Lyn og trives best som høyrekant.

Mats Andersen
– Midtstopper som i år har vært kaptein på rekrutt og juniorlag gjennom hele sesongen. Andersen ble tatt ut på Fotballkanalens årets lag og mange mener han burde fått sjansen for A-laget til neste sesong. På tross av at han ikke er blant de største, er han fysisk robust og svært pasningsikker.

Mats Andersen var kaptein for VIF 2 i årets sesong. Nå er han klar for Skeid. (Foto: Digitalsport) Mats Andersen var kaptein for VIF 2 i årets sesong. Nå er han klar for Skeid. (Foto: Digitalsport)

Henning Tønsberg Andresen
– En anvendelig spiller som kan spille både back og på midtbanen. Han noterte seg for 10 kamper for A laget til Lyn i 2. Divisjon. Andresen er en arbeidsmaur som gir 100% i alle dueller uansett posisjon på banen.

Alle spillerne er født i 1997 og slutter seg til Skeid-troppen i Januar.

En annen VIF-ungutt som trolig finner seg ny klubb er spissen Henrik Udahl. Han er aktuell for klubber som KFUM, Fredrikstad og Fram Larvik.

 

Fotballkanalen

268 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter