Viktige poeng på spill mellom Molde – Brann

Molde – Brann

Aker Stadion, Molde

Søndag 20:00

Med kun 1 poeng opp til en potensiell Europaliga billett har bergenserne mye å spille for i kampen mot Molde. Molde på sin side har bare 1 poeng opp til Sarpsborg 08 på 2. plass. Det gir oss to lag som skal kjempe til siste sekund i denne viktige Eliteseriekampen.

Molde – Brann

Brann avsluttet historiens siste Tippeligasesong på 2., 9 poeng foran Molde på en 5. plass. I år er forskjellene enda mindre, på 24 spilte kamper har vertene Molde 12 – 5 – 7, mens Brann stiller med 11 – 7 – 6. Begge lag har scoret 43 mål, men Brann ligger foran om vi regner med mål mot seg. Her har de nemlig 26 mål mot, mens Molde har 31.

Med Bjørn Bergmann Sigurdarson og Fredrik Brustad har Molde en farlig duo som til sammen har scoret 21 mål. Med Brann sine to toppscorere, Kristoffer Barmen og Fredrik Haugens 12 sammenlagte mål kan det se ut som om bergenserne plutselig har blitt beskjedne. Og, det vet vi vel at egentlig ikke stemmer.

Begge lagene stiller med fullt mannskap slik som vi kjenner dem, det er nemlig kun Molde som har en skadet spiller og det er Mattias Mostrøm som har vært ute i 1 år på mandag den 16. oktober.

Tidligere oppgjør

I forrige møte på Brann Stadion tok vertene en sterk 4 – 1 seier over Molde. At det skal bli like enkelt nå er det ikke mye som tyder på. I forrige sesong tok begge lagene 3 poeng på hjemmebane. I 2014 var det Molde som tok seieren i begge møtene og det var med på å sende Brann ned i 1. divisjon 2015.

Molde – Brann odds

Det er mye som taler for at Molde – Brann kan bli en jevn kamp i Eliteseriens 25. runde. Det gir deg høy odds på kampen. For hjemme seier får du 2.00 i odds, mens uavgjort gir 3.30 ganger innsatsen tilbake. Følger Brann opp forrige møte og tar seiern igjen blir du betalt med 3.80 i odds på bet365 sportsbook. For å plassere bets med denne oddsen trenger du en spillerkonto på bet365, det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler