Utsolgt Haugesund stadion klar for toppkamp mellom Haugesund og Brann lørdag kveld

Seks poeng skiller de to lagene før kampstart. Brann har vært serieleder i størstedelen av sesongen, men er to poeng bak Rosenborg nå med sine 44 poeng, Haugesund følger bak på tredjeplass med sine 38 poeng.

Haugesund – Brann
Haugesund stadion, Haugesund
Eliteserien, runde 22
Lørdag klokken 18:00

Det er ventet folkefest på Haugesund stadion lørdag, når vestlandsduellen blir spilt foran et fullpakket Haugesund stadion. Branns supportere har fått hele den ene kortsiden på stadion, og både den og de resterende tribunene er ventet å bli helt utsolgt.

Dermed får toppkampen en ramme som er en toppkamp verdig, det er tross alt nummer to og tre på tabellen som møtes, og Haugesund vil med seier for alvor melde seg på i kampen om gullet. Et tap derimot vil sørge for at det er hele ni poeng opp til Brann, og 11 opp til Rosenborg om de vinner sin kamp borte mot Vålerenga søndag.

Med andre ord er det en svært viktig kamp også for Brann. Dette oppgjøret skal vinnes om bergenserne fortsatt skal ha en troverdig sjans på gullet, fem poeng opp til Rosenborg med syv kamper igjen å spille kan bli i tøffeste laget for klubben for Bergen.

Lagnyheter

Brann har nyinnkjøpte Bamba tilbake etter at han måtte stå over forrige kamp mot Vålerenga grunnet karantene. Ellers er det ingen fravær hos bortelaget bortsett fra Marengo som er usikker på grunn av en skade.

Haugesund har fortsatt Christian Gytkjær ute med skade, i tillegg til spisskollega Wadji og Cosic.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Unibet gir 1.75 i odds for at begge lag scorer, den synes vi er såpass grei at vi går for.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler