HALVORSEN TILBAKE I SARPSBORG 08

Ole Jørgen Halvorsen slo igjennom som unggutt i Sarpsborg 08. Nå er kantspilleren tilbake i hjembyen og har signert en 2,5 års kontrakt med de blå.

(Foto: Digitalsport)

Halvorsen spilte sine ungdomsår i klubben og etter å ha vært med på flere opprykk for den nyoppstartede samarbeidsklubben fikk Halvorsen mye tillit som ung før det ble en overgang til Sogndal i 2009.

Deretter har 29-åringen spilt i både FFK, Odd og nå sist på lån i Bodø/Glimt. Halvorsen forteller til Sarpsborg 08 sine hjemmesider at han er glad for å være tilbake på kjente trakter.

– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Sarpsborg 08. Det er noe jeg har hatt lyst til ganske lenge nå. Klubben er i utvikling og jeg håper å kunne bidra på en positiv måte. Nå er jeg glad for at det til slutt løste seg, sier 29-åringen i en pressemelding fra klubben.

Sportsjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen er fornøyd med å få inn en lokal spiller av høy kvalitet.

– Vi er alltid giret på å få hjem gode, lokale spillere som er disponible. Da vi forsto at Ole Jørgen ønsket seg hjem, fattet vi raskt interesse. Vi har hatt en konstruktiv dialog med Odd og Ole Jørgen selv. Det er moro å få mer lokalt tilsnitt i gruppa. I tillegg passer Ole Jørgen perfekt til beskrivelsen vi har vært ute etter når vi har jaktet ny kant, sier Berntsen til klubbens hjemmesider.

– Vi har tre unge kantspillere, men har nå fått inn en erfaren kantspiller som er god begge veier. Ole Jørgen er veldig godt trent og tåler veldig mye trening. Når han i tillegg har spilt på høyt nivå de siste sesongene, passet dette oss ypperlig, utdyper sportssjefen.

I utgangspunktet har Halvorsen signert for to år med gamleklubben.

– Ole Jørgen kan fort spille i mange år til. Når vi har møter med lokale spillere, får vi inntrykk av at spillerne kommer hjem for å bevise – ikke avslutte sine karrierer. Spillerne vi skal ha inn, må opp i ringene, og det har Ole Jørgen vært veldig giret på. Inntrykket jeg har av Ole Jørgen, er at vi nå får inn en spiller som gleder seg ekstremt til å komme til Sarpsborg 08. Vi gleder oss også ekstremt til å få ham hjem igjen, sier Berntsen.

Fotballkanalen

268 Artikler