FORREN OG MOLDE BLIR IKKE ENIGE OM NY KONTRAKT

Vegard Forren og Molde blir etter alt å dømme ikke enige om en ny kontrakt. Ole Gunnar Solskjær vedkjenner at det er et betydelig gap mellom partene.

>

(foto: Digitalsport)
Vegard Forren er på utgående kontrakt med Molde, og nå ser det ut som at landslagsstopperen glipper for moldenserne. Det var RBnett som først omtalte saken.

– Jeg har ikke deltatt i selve forhandlingene, men jeg opplever at avstanden er for stor mellom tilbud og krav. Slik det ser ut nå kan vi ikke strekke oss så langt som Vegard vil, sier Solskjær til RBnett.

AVSTANDEN FOR STOR:
Solskjær bekrefter at avstanden mellom partene er for stor. (foto: Digitalsport)

Ville ha femårskontrakt

Det er allerede kjent at Molde må kutte i budsjettet etter skuffende resultater i Tippeligaen, og det kan ha spilt inn da Molde ikke innfridde kravene til 28-åringen. I følge RBnett skal Forren ha bedt om en femårskontrakt med en høy sign-on-fee, mens Molde bare ville gi midtstopperen tre år og en mindre lønnsøkning. Forren har tidligere uttalt at han har tilbud fra klubber i Russland, og etter det RBnett erfarer skal fortsatt Rosenborg være interessert, i lag med en klubb fra Tyrkia. Til tross for at Forren ikke offisielt er ferdig i klubben har Solskjær allerede hentet inn en midtstopper fra Island som kan fylle plassen i midtforsvaret.

Andreas Hopen

92 Artikler