FORREN DROPPER ROSENBORG – PÅ VEI TIL CHAMPIONSHIP

Vegard Forren skulle etter planen møte Rosenborg på treningsleir i Marbella men dukket aldri opp. Etter det Fotballkanalen erfarer er midtstopperen på vei til England og nærmer seg en overgang til en klubb i Championship.

«Da RBK i dag landet på flyplassen i Malaga hadde situasjonen brått endret seg. Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen fikk da melding om at Vegard Forren hadde forlatt hotellet i Marbella.» skriver Rosenborg på sine hjemmesider.

Etter det Fotballkanalen erfarer skal flere klubber i Championship være interessert i midtstopperen, og agent Jim Solbakken skal ifølge kilder Fotballkanalen har snakket med allerede ha innledet samtaler med opprykksjagende Brighton. Forren var også aktuell for «Seagulls» etter det mislykkede oppholdet i Southampton i 2013. Laget fra Sør-England har mistet begge midtstopperne Conor Goldson og Shane Duffy med langtidsskader, noe som åpner for en en overgang tilbake til balløya for Forren, som trenger spilletid på høyt nivå for å forsvare plassen i Lars Lagerbäcks fremtidige landslagstropper.

Fotballkanalen har ikke lykkes i å komme i kontakt med Forrens agent, men det forventes at fremtiden til den klubbløse 29-åringen blir avklart i løpet av denne uka.

Se statistikk og spillerprofil på Vegard Forren hos Fotballsentalen her.

Fotballkanalen

268 Artikler