Nedrykkstruede Strømsgodset tar lørdag imot Ronny Deilas Vålerenga

Både Strømsgodset og Vålerenga tapte i den forrige serierunden. For Vålerenga er sesongen allerede over, men for Strømsgodset var det et betydelig større skudd for baugen. Med fire serierunder igjen å spille er drammenserne nå på kvalifiseringsplassen i Eliteserien.

Strømsgodset – Vålerenga
Marienlyst stadion, Drammen
Eliteserien, runde 27
Lørdag klokken 18:00

Dårlige resultater i vår sørget for at Strømsgodset og Tor Ole Skullerud i sommer skilte lag, og tidligere hovedtrener Bjørn Petter Ingebrigtsen tok over ansvaret. Det så ut til å være en suksess helt i starten, men i høst har sesongen snudd til det verre for klubben for Drammen.

Nå er det fire serierunder igjen for Strømsgodset å sikre plassen, men med tanke på formen til både dem og konkurrentene i nedrykksumpen ser det bekmørkt ut. 1-2-tapet borte mot tabelljumbo Sandefjord forrige helg var det femte tapet på de siste syv serierundene for Strømsgodset, og nå er toppscorer Marcus Pedersen ute med skade resten av sesongen.

For Vålerenga sin del blir det nok en sesong midt på tabellen, og prosjekt Deila venter enda på å få sin utløsning. Forrige helg ble det et pinlig 0-2-tap hjemme for Kristiansund, noe som sørget for at Vålerenga datt helt ned på åttendeplass på tabellen, med ingen sjans for å blande seg inn i kamp om medalje og Europacup på tampen av sesongen. En mager trøst er at nedrykkskampen bare er teoretisk mulig å havne i.

Lagnyheter

Strømsgodset er som nevnt uten toppscorer Marcus Pedersen, en skulderskade setter han på sidelinjen resten av sesongen. Ellers er Da Silva Junior og Kristoffer Tokstad begge usikre.

For Vålerenga sin del er selvsagt Enar Jääger enda ute med sin stygge korsbåndsskade, i tillegg til Erik Israelsson og Peter Godly Michael som også er utilgjengelige lørdag kveld.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips: Dobbeltsjanse X2

Strømsgodset er faktisk favoritter hos de fleste bookmakere, til tross for sin elendige form. Men vi tror de skal få det tøft uten toppscorer Marcus Pedersen. Vålerenga skal være sterkere, men har som sagt ingenting å spille for.

Det kan slå ut begge veier, men vi holder en knapp på bortelaget, og går for dobbelsjanse: Uavgjort eller Vålerenga til 1.86 i odds hos Unibet.

Odds

Bookmaker

Bonus

1.86

1000 kr

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler