To formlag møtes på Skagerak Arena i kveld

Odd Viking spilltips

Viking har blitt tippet på nedre halvdel av tabellen og det som verre er av de fleste eksperter før sesongen, og det vil dermed være svært imponerende om de topper tabellen etter fire spilte serierunder.

Odd – Viking
Skagerak Arena, Skien
Eliteserien, runde fire
Tirsdag klokken 19:00

Stavanger-laget startet påsken med det som må kalles en høydramatisk kamp hjemme mot Brann forrige søndag. Siddisene vant kampen 2-1 etter flere kontroversielle situasjoner der blant annet Brann rettmessig følte seg snytt for hele tre straffespark.

Men det var Viking som satt sjansene sine, og med den seieren står nå det nyopprykkede laget med ni av ni poeng etter tre spilte kamper, og vil med seier i dag være det eneste laget i Eliteserien som har vunnet alle sine første fire seriekamper.

Tatt poeng fra gullkandidatene

Det blir dog ingen lett oppgave for Viking i dag. Dag-Eilev Fagermo og hans mannskap har også hatt en god start på sesongen, og tok blant annet poeng fra to av gullkandidatene i sine to første seriekamper.

Først ble Brann slått 3-2 hjemme på Skagerak Arena, før Rosenborg ble holdt til 1-1 på Lerkendal i runde to. Odds forrige seriekamp var også hjemme, en kamp som endte med en komfortabel 2-0-seier over Kristiansund.

Lagnyheter

Odds innleide Rosenborg-spiss Andreas Helmersen er fortsatt ute med en korsbåndsskade og er langt i fra kampklar. I tillegg er Bilal Njie ute med en kneskade og Fredrik Nordkvelle usikker etter at han har pådratt seg en smell.

Viking har Axel Oscar Andreasson ute resten av sesongen med en kneskade, Usman Sani Sale Hassan suspendert og Johnny Furdal fortsatt ute med med en ankelskade.

Forventede lagoppstillinger

Odd: Rossbach; Ruud, Hagen, Semb Berge, Risa; Samuelsen, Oldrup Jensen, Hoff; Rashani, Børven, Svendsen

Viking: Austbø; Bjørshol, Hove, Vevatne, Vikstøl; Thorstvedt, Fridjonsson, Ibrahimaj; Bytyqi, Høiland, Tripic

Spilltips: Dobbelsjanse X2

Begge lag kommer til dette oppgjøret med stor selvtillit, med seier i begge sine oppgjør forrige helg. Begge lag har overbevist, men det er Viking som har overbevist mest.

Med kometen Kristian Thorstvedt som en liten åpenbaring. Sønnen til tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt har så langt spilt tre Eliteseriekamper, og står med tre scoringer på de tre kampene.

I tillegg har spillere som Tripic, Bytyqi og Høiland stått frem for det nyopprykkede laget. Odd har også sett gode ut i starten av sesongen, men alt i alt synes vi Viking fremstår som et mer komplett lag. Derfor tror vi de stjeler poeng fra Odd i kveld.

Uavgjort eller Viking-seier gir fine 2.27 i odds hos NordicBet!

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig på på Eurosport sine kanaler i Norge, og Betsson utenfor Norge.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Betsson, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler