Molde med fem poengs forsprang om de vinner helgens batalje mot RBK

Molde Rosenborg spilltips live stream

  • Tankene vil raskt vende tilbake til forrige sesong om Hornelands menn står med ett fattig poeng etter de to første serierundene.
  • Molde må klare seg uten stjernespiss Leke James, som står over på grunn av to gule kort i tirsdagens kamp mot Aalesund.
  • Med Torgeir Børvens ankomst 1. august har Dino Islamovic et ekstra press på seg, og svensken bør levere i de kommende kampene.

Vil du streame Fotball? Gjør det hos Unibet!

Stream alle de store ligaene

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Det ble satt spørsmålstegn ved Molde før sesongstart, da termineringen av Vegard Forrens kontrakt og Kristoffer Haraldseids langtidsskade sørget for at forsvaret så i overkant tynt ut. Men ved kampslutt på Color Line stadion tirsdag, var bekymring over forsvaret erstattet med optimisme, for fremover på banen ser de regjerende mesterne enda farligere ut enn sist sesong.

Det ble til slutt en meget komfortabel 4-1-seier borte mot erkerivalene Aalesund, etter mål av Magnuns Wolff Eikrem, Etzaz Hussain, Leke James og Eirik Hestad.

Og med et svekket Molde-lag defensivt, er det flere som har øynet større gullsjanser for Rosenborg denne sesongen, inkludert meg. Prosjekt Horneland fungerte ikke i det hele tatt i fjor. Men man sikret den viktige tredjeplassen, og den tidligere Haugesund-treneren har nå fått en fem måneder lang sesongoppladning til å terpe, spesielt offensivt.

Det var mye fokus på det defensive i fjor, og hjemme mot Kristiansund fungerte det godt. Men det som ikke fungerte godt, og det vi nærmest forventet at Horneland nå hadde fått orden på, var det offensive.

Man skulle tro at man etter ett og et halvt år i jobben, og med det mannskapet han har disponibelt, snart hadde knekt koden. Men det var til tider frustrerende å se på Rosenborg tirsdag, samspillet fungerte ikke fremover på banen, og det ble knapt skapt målsjanser.

Det skal sies at Kristiansund er et solid organisert defensivt lag, men prestasjonene var langt unna det som forventes av Rosenborg hjemme mot et lag av KBKs kaliber.

Kamp Molde – Rosenborg
Hvor Aker stadion, Molde
Når Lørdag 20.06 klokken 20:30
Live stream dplay, Eurosport Player

Forventede lagoppstillinger

Molde: Linde; Holmgren Pedersen, Gregersen, Bjørnbak, Haugen; Aursnes, Hussain; Hestad, Wolff Eikrem, Brynhildsen; Ohi
Fravær: Leke James er suspendert, Mahis Bolly er fortsatt ute med en hofteskade, Haraldseid ute for sesongen med avrøket korsbånd- Wolff Eikrem er usikker.

Rosenborg: Hansen; Eggen Hedenstad, Reginiussen, Valsvik, Trondsen; Zachariassen, Lundemo, Tagseth; Helland, Islamovic, Adegbenro
Fravær: Anders Konradsen er ute med en lårskade, Andreas Helmesen med en kneskade, og Dahl Reitan er usikker med en lårskade.

Spilltips: Molde vinner

Som nevnt over var jeg ikke voldsomt imponert over Rosenborg tirsdag, og motsatt veldig positivit overrasket over at Molde så såpass friske ut så tidlig i sesongen.

Rosenborg er solide defensivt, men det er få, om ingen lag i Norge som kommer til å klare å stoppe dette Molde-laget i år. Selv uten Leke James er det så mye kvalitet fremover hos Erling Moes menn, at det lukter mål mot hvilken som helst motstander.

Vi ble ikke veldig imponert over Dino Islamovic tirsdag, og ser for oss at det er Samuel Adegbenro som blir den største faren for Molde-forsvaret. Et forsvar vi fortsatt ikke stoler helt på, så ikke se bort ifra at det blir nettkjenninger begge veier i dette oppgjøret.

Men Molde så såpass mye bedre ut enn Rosenborg i sesongens første serierunde, at vi går for Molde-seier til oddsen 2.15 hos Unibet.

Live stream kampen mellom Molde og Rosenborg

Kampen sendes i Norge på TV-kanalen Eurosport Pluss. Du kan også live streame kampen på dplay og på Eurosport Player.

Du kan også live streame kampen på Eurosport om du befinner deg utenfor Norge.

Vil du streame Fotball? Gjør det hos Unibet!

*Stream tusenvis av kamper live*

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler