Haugesund får det tøft hjemme mot Sarpsborg 08

Haugesun dstadion haugesund sarpsborg 08 spilltips

Haugesund fikk en tøff start på sesongen forrige helg da de var på besøk hos Strømsgodset. Til tross for at de hadde flere skuddforsøk og avslutninger enn Godset, endte det med 3-2 tap. Et tap som også kunne vært verre, ettersom Strømsgodsets Myhra ga dem en hjelpende hånd da han rett før pause satte ballen i eget mål på stillingen 2-1.

Haugesund hadde en veldig god sesong i fjor, men etter å ha mistet både trener og en rekke spillere skal det bli tøft å følge opp de sterke resultatene fra forrige sesong. På søndag kommer Sarpsborg 08 på besøk og selv om de heller ikke klarte å sikre seg tre poeng i åpningskampen, leverte de en god kamp hjemme mot Molde. Kampen endte til slutt 1-1, etter at Magnus Eikrem headet inn utligningen i det 90. minutt.

Sarpsborg var det beste laget gjennom 90 minutter og de føler seg nok helt klart litt snytt etter at de måtte ta til takke med bare ett poeng. Disse to lagene har ikke for vane å levere målrike kamper når de møtes og på de siste fem oppgjørene har det endt med to seire til Sarpsborg og tre uavgjort. På besøk til Haugesund de siste sesongene har Sarpsborg på de siste tre forsøkene reist hjem med bare ett poeng, men på søndag tror vi at de reiser hjem med alle tre poengene i bagasjen.

Haugesund har lagt bak seg en grusom sesongoppkjøring og deres fire siste kamper har alle endt med tap, og 3-13 i målforskjell. Med mange nye ansikter trenger Jostein Grindhaug og Haugesund litt mer tid før ting sitter slik det skal og det kommer et Sarpsborg 08 med langt mer flyt i spillet til å utnytte.

To skadefrie tropper

Begge lag kom helskinnet gjennom sin første kamp og ingen av dem har meldt om skader i løpet av ukens treninger. Det betyr at begge trenere kan stille med sitt beste lag og selv om det ble begått enkelte feil på begge lag sist helg, er det ingen grunn til å forvente de store endringene på noen lag.

Forventet lagoppstilling Haugesund:

Sandvik, Desler, Pallesen Knudsen, Benjamin, Stølås, Sandberg, Tronstad, Leite, Torbjørn, Grindheim, Wadji.

Forventet lagoppstilling Sarpsborg 08:

Vasjutin, Tveita, Horn, Næss, Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Lindseth, Strand Larsen, Skålevik.

Hvor kan du se Haugesund – Sarpsborg 08

Har du lyst til å se oppgjøret live, men ikke befinner deg i Haugesund på søndag, kan du se kampen på Eurosport Pluss og Eurosport Player.

Tett oppgjør med få mål, som vanlig

Haugesund har et godt stykke igjen før de kan måle seg med det laget som imponerte oss alle i løpet av fjorårssesongen. Ny trener og mange nye spillere trenger tid på å bli samspilte. Vi tror Sarpsborg utnytter Haugesunds svakheter mens de kan og at de etter 90 minutter tar med seg alle tre poengene hjem. Vi går for ren borteseier og takker ja til en 2,90 i odds hos Unibet.

Vil du ha høyere odds, gir Unibet deg 5,30 i odds om du legger til at begge lag scorer.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler