Klarer Molde å snu det hjemme mot deltidsproffene fra Nord-Irland?

Det endte til slutt 2-1 i Nord-Irland forrige uke, etter at Molde først tok ledelsen ved Eirik Hestad i første omgang. Nordirene slo tilbake like etterpå og fastsatte resultatet til 2-1 etter en times spill.

Molde – Glenavon
Aker stadion, Molde
Europa League-kvalifisering, runde 1
Torsdag klokken 18:00

Molde mot et lag der alle har deltidsjobber ved siden av fotballen, og tre av spillerne var faktisk fortsatt på ferie(!). Det startet greit for Molde-laget da Eirik Hestad sendte Molde opp i 1-0 etter en flikk fra Petter Strand som han banket i målet. Vertene var tøff i duellene og Marshall stanget inn et hjørnespark bak moldensernes sisteskanse få minutter senere.

I den andre omgangen kontret hjemmelaget og målscorer Marshall, som serverte Daniels som satte ballen i nettet bak Molde-keeper Linde. På slutten av kampen brente Fredrik Aursnes et straffespark, og gjestene fra Rosenes by burde hatt et straffespark til i det første oppgjøret.

Dermed må Molde vinne dagens kamp, og for all del ikke slippe inn mer enn to mål. Seier med rent bur sender uansett Molde videre til den neste runden, der dobbeltoppgjør mot Anorthosis Famagusta venter.

Lagnyheter

Glenavon har fortsatt Sammy Clingan på bryllupsreise mens James Singleton og Andrew Mitchell begge fortsatt er på familieferie. Og på feire har også målscorer Marshall dratt siden sist, det samme har keeper Tuffey.

Det er ingen nye skader å melde om på Molde-laget, og det er fortsatt kun Martin Ellingsen som er ute med en belastningsskade. Ellers er Erling Braut Håland på landslagsoppdrag i U19-EM med Norge U19.

TV og live stream

Så langt er det ingen distributører som har kjøpt rettighetene til dette oppgjøret, og det blir dermed vanskelig å se det andre steder enn på Aker stadion. Vi vil oppdatere her om det skulle komme ny informasjon om live streaming av kampen.

Oddstips til kampen mellom Molde mot Glenavon

Vi tippet Molde-seier i det første oppgjøret, og gikk dermed på en solid, men uventet smell. Det blir vanskelig å tippe noe annet også i denne kampen, spesielt med tanke på at Molde er på hjemmebane og Glenavon mangler to nye førstelagsspillere i troppen.

Oddsen på 1.12 hos Unibet er derimot lite spillvennlig, og vi blir dermed nødt til å gå for en spesial.

Vi går for Molde-seier med 0-2 i handicap til 2.07 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler