Spilltips: Molde må fikse det på bortebane mot Cukaricki

Čukarički stadion Molde spilltips

Molde var det klart beste laget i den første omgangen forrige uke, mens gjestene var mer med i starten av den andre omgangen. Erling Moes menn presset på for 1-0 mot slutten av kampen, men selv med et rødt kort til gjestene på tampen endte første kamp 0-0 på Aker stadion.

Čukarički – Molde
Čukarički stadion, Beograd
Europa League-kvalik
2. runde, 2. kamp
Onsdag klokken 20:45

Molde kvalifiserte seg til denne andre kvalifiseringsrunden ved å slå islandske KR Reykjavík hele 7-1 sammenlagt, samtlige av disse åtte målene ble scoret i det første oppgjøret på Aker Stadion.

Cukaricki er et lag fra den serbiske hovedstaden, Beograd. Laget kvalifiserte seg til Europa League ved å komme på fjerdeplass i den serbiske toppdivisjonen forrige sesong.

I den første kvalifiseringsrunden møtte de armenske Banants, hvor de vant hele 8-0 sammenlagt. Årets sesong i den serbiske toppdivisjonen har nylig startet, og i den første seriekampen vant Cukaricki 1-0 over Napredak Krusevac.

Vinneren av disse to kampene vil møte enten Aris Thessaloniki (Hellas) eller AEL Limassol (Kypros) i den tredje kvalifiseringsrunden. Etter det venter det én kvalifiseringsrunde til før gruppespillet starter.

Det går meget godt for moldenserne hjemme i Eliteserien, og 16 runder ut i sesongen leder klubben med fire poeng ned til Bodø/Glimt og Odd. Glimt og Odd har dog to og én kamp mindre spilt enn Molde.

I kveldens kamp på Molde klare seg uten langtidsskadde Eirik Ulland Andersen og keeper Andreas linde som lide rav en meniskskade, mens hjemmelaget ikke kan bruke Veljko Birmancevic som fikk rødt kort i det første oppgjøret.

Spilltips: Molde vinner

Molde var det klart beste laget forrige uke, og hadde hele 21 skudd, hvorav 11 av dem var på mål. Man klarte i tillegg å holde nullen, så selv om 0-0 var et skuffende resultat var det det minst dårlige av dårlige resultat man kunne ta med seg til returoppgjøret.

Om Molde spiller like godt som i den første kampen i kveld kommer de til å score, det er jeg veldig sikker på, og med mål er jeg veldig trygg på at dem går videre. Da går man også videre ved uavgjort.

Oddsen på 2.00 er ikke ekstremt god, men god nok til at det er vårt spill i dag.

Spill på Molde-seier til 2.00 hos Unibet!

TV og live stream

Du kan se kampen hos Unibet om du er en aktiv kunde hos dem. En aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler