– DETTE ER DET VI KOMMER TIL Å MØTE I ÅR

Starttrener Steinar Pedersen var lettet over å få med seg poeng i serieåpningen, men treneren var ikke fornøyd med spillet.

Etter uavgjort mot Fredrikstad var Steinar Pedersen mer lettet enn noe annet. Til tross for at Start styrte kampen, så var det Fredrikstad som var nærmest å ta med seg alle tre poengene hjem.

Les referatet
her.

Fredrikstad lå veldig lavt og kompakt gjennom hele kampen, en kampplan Steinar Pedersen var kjent med på forhånd:

LETTET:
Det var en letter Starttrener som møtte pressen etter kampen mot Fredrikstad. Foto: Digitalsport

– Vi spiller ikke akkurat festfotball i dag, men vi kunne fort tapt kampen, så akkurat nå er vi fornøyd med poeng. Dette var det vi visste kom til å møte oss i dag, men i dag mangler vi tempo og presisjon i spillet vårt. Dette er noe vi har jobbet med inn mot denne kampen, og som vi må fortsette å jobbe med inn mot neste helg, sier Pedersen.

Andrea Loberto: – Det er ekstremt surt

Tapio Heikkilä hadde god kontroll på Fredrikstadspissene defensivt, og offensivt scoret han to mål, for tredje gang i karrieren. Etter kampen var han klar på at dødballene blir viktige for Start i år.

– Det var godt å komme i gang i dag, men dette er en kamp vi burde vinne. Vi visste at de faste situasjonene kom til å bli viktige i dag, og så scorer vi ett på dødball, og ett like etter en, så det er bra. Når Fredrikstad ligger så lavt så blir det ikke enkelt å bryte gjennom, og dette er nok et kampbilde vi kommer til å se en del på Sør Arene i år, forteller tomålsccoreren.

16-åring fra Start

På Start sin høyrekant startet 16-år gamle Tobias Christensen. Kantspilleren var frisk i første omgang, og i lag med Eirik Wichne var 16-åringen omgangens store uromoment for forsvaret til Fredrikstad. Etter kampen var Steinar Pedersen godt fornøyd med debuten til unggutten.
– Tobias klarer seg fint. Han var bra i kombinasjonsspillet i første omgang, og setter opp Eirik (Wichne) et par ganger, så han kom veldig godt fra det, avslutter Pedersen.

Andreas Hopen

92 Artikler