Logo
search
Andreas Hopen photo
Andreas Hopen

- 2 apr, 2017

– DETTE ER DET VI KOMMER TIL Å MØTE I ÅR

Starttrener Steinar Pedersen var lettet over å få med seg poeng i serieåpningen, men treneren var ikke fornøyd med spillet.

as

p>

Etter uavgjort mot Fredrikstad var Steinar Pedersen mer lettet enn noe annet. Til tross for at Start styrte kampen, så var det Fredrikstad som var nærmest å ta med seg alle tre poengene hjem.

Les referatet
her.

Fredrikstad lå veldig lavt og kompakt gjennom hele kampen, en kampplan Steinar Pedersen var kjent med på forhånd:

LETTET:
Det var en letter Starttrener som møtte pressen etter kampen mot Fredrikstad. Foto: Digitalsport

– Vi spiller ikke akkurat festfotball i dag, men vi kunne fort tapt kampen, så akkurat nå er vi fornøyd med poeng. Dette var det vi visste kom til å møte oss i dag, men i dag mangler vi tempo og presisjon i spillet vårt. Dette er noe vi har jobbet med inn mot denne kampen, og som vi må fortsette å jobbe med inn mot neste helg, sier Pedersen.

Andrea Loberto: – Det er ekstremt surt

Tapio Heikkilä hadde god kontroll på Fredrikstadspissene defensivt, og offensivt scoret han to mål, for tredje gang i karrieren. Etter kampen var han klar på at dødballene blir viktige for Start i år.

– Det var godt å komme i gang i dag, men dette er en kamp vi burde vinne. Vi visste at de faste situasjonene kom til å bli viktige i dag, og så scorer vi ett på dødball, og ett like etter en, så det er bra. Når Fredrikstad ligger så lavt så blir det ikke enkelt å bryte gjennom, og dette er nok et kampbilde vi kommer til å se en del på Sør Arene i år, forteller tomålsccoreren.

16-åring fra Start

På Start sin høyrekant startet 16-år gamle Tobias Christensen. Kantspilleren var frisk i første omgang, og i lag med Eirik Wichne var 16-åringen omgangens store uromoment for forsvaret til Fredrikstad. Etter kampen var Steinar Pedersen godt fornøyd med debuten til unggutten.
– Tobias klarer seg fint. Han var bra i kombinasjonsspillet i første omgang, og setter opp Eirik (Wichne) et par ganger, så han kom veldig godt fra det, avslutter Pedersen.

Andreas Hopen

92 Articles

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter