VAR AKTUELL FOR MOLDE OG S08 – NÅ ER SPISSEN KLAR FOR SOGNDAL

Kasper Nissen var ønsket av en rekke klubber i Eliteserien. Nå har den danske angriperen signert en avtale som strekker seg ut 2019-sesongen med Sogndal.

Nissen spilte årets sesong i Nest-Sotra, hvor han scoret 18 mål på 26 kamper.

19-åringen kom til Bergen fra den danske storklubben Esbjerg før årets sesong. Nå går han gratis til Sogndal som følge av at kontrakten hans med Nest har utløpt.

Tidligere i vinter scoret spissen to mål for Molde i treningskampen mot KBK, og Sarpsborg 08 lot seg imponere av dansken på et prøvespill for noen uker siden.

Begge klubbene skal ha vært interessert i å hente dansken, men nå velger han altså Lerum og Fosshaugane Campus istedenfor.

Les mer her: Nissen kan havne i Tippeligaen

I Sogndal har de fulgt Nissens utvikling i hele år.

– Ja, han er ein spelar me har fulgt nøye med. og me har sett han live fleire kampar. Han har vist at han har eit bra rykk og eit godt skot, forteller Håvard Flo til klubbens hjemmesider.

De møtte også spissen og Nest-Sotra i cupkampen tidligere i år.

– Kasper er veldig profesjonell og treningsvillig. Han er sterk, rask og har ein nase for skåringar. Me er veldig glade for at Kasper kjem til oss, sier Flo videre.

Var aktuell for S08:
Kasper Nissen imponerte på prøvespill hos Sarpsborg 08. Nå er dansken klar for Sogndal. (Foto: Sarpsborg 08 sine hjemmesider)

Med dansken på plass i Sogndal er det mye som tyder på at det går mot et utlån for Kristian Fardahl Opseth. Flere 1.divisjonsklubber ønsker seg nå den storvokste spissen som var viktig for de hvite og sorte i opprykksesongen 2015.

Les mer her: Nærmer seg utlån for Tippeliga-spiss

Fotballkanalen

268 Artikler