Blir Brann serieledere etter møtet med Stabæk på Brann stadion lørdag?

SK Brann – Stabæk IF
Brann stadion, Bergen
Eliteserien, runde 6
Lørdag klokken 18.00

Begge klubbene spilte onsdag første runde i cupen, og får dermed en mindre hviledag enn resten av Eliteserie-lagene denne runden. Men Brann stiller nok med betydelig mer restituerte spillere enn Stabæk, da Brann knuste Sandviken 6-1 med flere reserve- og ungdomsspillere mens Stabæk måtte slite seg til en 5-3-seier etter ekstraomganger mot Ullern.

Og det var på håret at Stabæk klarte å sikre seg ekstraomganger. Ullern ledet 2-0 i store deler av kampen helt til Stabæk reduserte og utlignet i sluttminuttene. I ekstraomgangene kom det tydeligere frem at et par divisjoner skilte lagene fra hverandre.

Lagnyheter

Brann-trener Lars Arne Nilsen kan glede seg over en mer eller mindre skadefri tropp, men Ruben Kristiansen sliter med en vond lyske og vil trolig bli spart i dette oppgjøret med tanke på det tette kampprogrammet fremover.

For Stabæk sin del er det ikke meldt om frafall i troppen så langt, og trener Toni Ordinas kan trolig stille med en skade- og karantenefri tropp.

Forventede lagoppstillinger

Brann: Radlinger; Teniste, Wormgoor, Acosta, Rólantsson; Haugen, Hetle Nilsen, Barmen; Komsoon, Skålevik, Marengo

Stabæk: Mandé; Granli, Demidov, Hanche-Olsen, Moe; John Hou Sæter, Rønning Ovenstad, Brochmann; Brynhildsen, Omoijuanfo, Boli

Tidligere møter

Brann og Stabæk har møtt hverandre totalt 40 ganger i Eliteserien og statistikken er svært jevn. Brann har stukket av med seieren i 16 av dem, 11 på hjemmebane der 8-1-seieren i 2001 er den mest minneverdige.

Stabæk har stukket av med alle tre poengene ved 15 anledninger, fem av dem på Brann stadion, mens ni kamper har endt med poengdeling.

Live streaming til kampen

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen

Brann er i dødelig form om dagen og virker nesten ustoppelige. Bakover slipper de nesten ikke motstanderne til sjanser og de har enda til gode å gå målløs av banen denne sesongen. Stabæk på sin side har ikke vunnet på fire forsøk i Eliteserien og har en betydelig tyngre cupkamp i føttene enn Brann. Vi tror Brann vinner begge omgangene og går for H/H til Pause/Fulltid til 2.48 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler