BRANN ØNSKER SEG RBK-SPILLER

(Foto: Frode Søraas/www.rbk.no)

Brann fortsetter jakten på en ny midtstopper. Nå skal de ha henvendt seg til seriemester Rosenborg med ønske om å hente Johan Lædre Bjørdal. Den tidligere AGF- og Viking-midtstopperen startet kun ni kamper i årets sesong.

I Bergen har man en stor hovedprioritering om dagen, nemlig å finne en rutinert og erfaren midtstopper, all den tid det ser ut til at Vadim Demidov forsvinner fra klubben.

Nå skal Johan Lædre Bjørdal være et navn som står høyt oppe på lista til bergenserne.

– Jeg kommenterer ikke navn, svarer sportssjef Rune Soltvedt BA på spørsmål om den høyreiste RBK-stopperen er ønsket på Brann Stadion.

– Vi leter først og fremst etter en midtstopper. Vi har gode folk på den plassen, men når det ser ut som om vi mister Vadim Demidov ønsker vi likevel å hente inn en ekstra spiller der, sier Soltvedt videre til BA.

Etter hva Fotballkanalen erfarer, skal Rosenborg være villig til å slippe Bjørdal til konkurrenten, men RBK har heller ingen behov for å selge med mindre et godt nok tilbud kommer på bordet. Et slikt tilbud er det lite trolig at Brann tar seg råd til, i en trang økonomisk hverdag.

Fra før er Jonas Grønner og Bismar Acosta med videre. I tillegg har man Fredrik Pallesen Knudsen i bakhånd. Han har vært utlånt til Åsane, og gjort sakene sine såpass bra at KBK har meldt sin interesse. Men med kontrakt ut neste sesong og stort ønske om å bli boende i Bergen, er det mye som tyder på at også han vil være med i diskusjonen om spilletid i de bakre rekker i 2017.

– Jeg vil helst bli værende i Bergen. Det er i Brann jeg vil lykkes, sier Pallesen Knudsen til BA.

Fotballkanalen

268 Artikler