Toppkamp på Brann stadion når Brann møter Haugesund 16. mai

SK Brann – FK Haugesund
Brann stadion, Bergen
Eliteserien, runde 10
Onsdag klokken 18.00

Med åtte seire, én uavgjort, 25 poeng, 16 scorede mål og kun to innslupne har Brann hatt sin beste sesongstart i den øverste divisjonen i klubbens snart 110 år gamle historie.

Syv poeng bak lurer Rosenborg på andreplass, mens kveldens motstander Haugesund har ikke tapt på fire kamper og befinner seg så langt på en meget sterk tredjeplass med 17 poeng.

Begge de to klubben har kommet seg videre fra tre runder u den norske cupen også, forrige uke ble Fyllingsdalen slått 1-0 av Brann mens Haugesund avgjorde på overtid da de slo Nest-Sotra 2-1 på bortebane.

Lagnyheter

Branns Taijo Taniste er ute på ubestemt tid etter smellen han pådro seg i første omgangen mot Start i helgen. Ruben Kristiansen er trolig enda ute med sine lyskeproblemer og både Heltne Nilsen og Barmen er usikker på hjemmelagets midtbane.

For Haugesund sin del er enda Marko Cosic ute med en korsbåndskade, og det er usikkert når forsvarsspilleren er tilbake i full trening.

Forventede lagoppstillinger:

Brann (4-3-3): Sahin-Radlinger; Braaten, Wormgoor, Acosta, Rolantsson; Haugen, Heltne Nilsen, Orry Larsen; Komsoon, Skålevik, Marengo

Haugesund: (4-4-1-1): Bråtveit, Halraldseid, Pallesen Knudsen, Skjerve, Stølås; Akintola, Tronstad, Våge Nilsen, Kallevåg; Grindheim; Gytkjær

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport 1 og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Brann og Haugesund

Brann er i fryktelig god form for tiden og selv på dårlige dager, som borte mot Start i helgen, vinner Brann fotballkamper. Og selv om Haugesund også er i god form og for tiden et av Norges beste fotballag kan vi ikke se at de skal få med seg noe fra et fullsatt Brann stadion i kveld. Steffen Lie Skålevik har blitt den målscoreren på topp som brann har manglet, og vi tror han netter også i kveld.

Vi går for Brann-seier pluss Skålevik-scoring til oddsen 3.45 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler