BODØ/GLIMT NÆRMER SEG BRYNE-DUO

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Bodø/Glimt ha fått godkjent sitt siste bud på Brynes midtstopper Marius Lode, som er i Bodø og forhandler sin personlige kontrakt nå. Samtidig jakter de gule og sorte også Lodes lagkamerat Oddbjørn Skartun.

Lode har vært ønsket av flere klubber i OBOS-ligaen etter nedrykket i fjor. Midtstopperen som var en av ligaens beste spillere i 2015, ble holdt på sidelinjen av en dopingdom hele vårsesongen, men kom sterkt tilbake å ble også kåret til høstens beste spiller i klubben etter at han returnerte til høstsesongen.

Til tross for at klubben støttet Lode gjennom en vanskelig periode i karrieren, velger han nå trolig å signere for Bodø/Glimt. Valget kan forsvares ettersom Lode er avhengig av å utvikle seg videre på høyest mulig nivå. Nå ser det også ut til at midtstopperen, som hadde kontrakt med klubben frem til sommeren sørger for at Bryne får igjen noe penger i en allerede bunnskrapt klubbkasse.

Klubbene skal være enige om en overgangssum, og Lode skal allerede være på plass i Bodø for å signere sin personlige kontrakt.

I tillegg prøver Glimt å hente lagkamerat Oddbjørn Skartun. Spissen som er bosman-spiller og står fritt til å finne seg en ny klubb, har vært i samtaler med både Åsane og Sandnes/Ulf. Nå er det Glimt som har kastet seg inn i kampen om spissens underskrift.

Skartun som slet med skader da Bryne trengte han som mest i en hektisk sluttspurt i fjor, men er nå på vei til å bli friskmeldt og kan dermed på ny jakte toppscorertittelen i OBOS-ligaen.

I hvertfall hvis han ender opp med å bli Fitim Azemis erstatter på Aspmyra.

Fotballkanalen

268 Artikler