BJØRNAR HOLMVIK NÆRMER SEG NY KLUBB

Bjørnar Holmvik ble etter mye om og men fristilt fra kontrakten sin med Bryne. Nå nærmer den tidligere tippeliga-spilleren seg ny klubb og forventes å signere for 2.divisjonsklubben Vidar innen kort tid.

Holmvik har godt med rutine fra en rekke klubber og har tidligere spilt for Stabæk, Brann, Sandnes/Ulf, Kalmar, Fredrikstad og Bryne. Hos sistnevnte ble det i fjor et nedrykk, og den anvendelige midtbanespilleren ble etter mye om og men enig med jærbuene om å terminere kontrakten.

Etter dette har Holmvik trent og spilt kamper for Vidar FK hvor det ifølge Fotballkanalens kilder nå går mot en kontrakt. 31-åringen og kona bor i nærheten av der klubben holder til, barna går i barnehagen like ved, og Holmvik selv er fotballtrener for FK Vidar Gutter 07 lag hvor sønnen også spiller.

Nå skal det kun gjenstå formaliteter knyttet til jobbsituasjonen før ting går i orden og Holmvik kan presenteres som ny spiller for 2.divisjonsklubben. Han har også allerede vært involvert i flere av lagets treningskamper.

Se spillerens statistikk og spillerprofil hos Fotballsentralen her: Bjørnar Holmvik

Fotballkanalen

268 Artikler