BJØRN MAARS JOHNSEN DEBUTERTE MED STOLPESKUDD

Bjørn Maars Johnsen debuterte for ADO Den Haag som tapte 0-3 mot Utrecht i den første serierunden av Eredivisie.

Utrecht tok ledelsen da Cyriel Dessers scoret etter et kvarters spill. Bjørn Maars Johnsen var nære utligning med et skudd i stolpen fra 18 meter ti minutter før pause. Sander van de Streek økte ledelsen for Utrecht ti minutter etter hvilen. 65 minutter spilt og ADO den Haag har frispark som legges inn i boksen, den header midtstopper Tom Beugelsdijk i tverrliggeren.

Bjørn Maars Johnsen fikk nok en god mulighet da det kom et innlegg inn i feltet og den høyreiste spissen avsluttet med et kraftfullt hodestøt, men 25-åringen headet midt på mål. ADO Den Haag trykket på i andre omgang og etterlot seg store rom, Utrecht kontret inn 0-3 etter 81 minutter spilt og Dessers scoret sitt andre mål i kampen.

Bjørn Maars Johnsen spilte hele kampen for ADO Den Haag.

Forrige sesong spilte Bjørn Maars Johnsen for Hearts, scoret 6 mål og hadde 6 assist på 34 kamper. Spissen har to landskamper etter at han overraskende ble tatt ut på landslaget i juni. Johnsen sin nye klubb ADO Den Haag endte på 11. plass av 18 lag i Eredivisie forrige sesong.