BJØRKAN HENTER NY SERBER TIL GLIMT

Serbiske Nemanja Mladenovi? er på vei til Bodø/Glimt og blir trolig mannen som skal erstatte Fitim Azemi på topp hos Glimt. 23-åringen kommer fra spill i hjemlandet og klubben FK Metalac.

Nok en gang ser Bodø/Glimt og trener Aasmund Bjørkan til Øst-Europa for å hente inn forsterkninger. Med Fitim Azemi ut dørene på Aspmyra er det trolig at Serberen blir satset på som spiss i Glimt.

Mladenovi? beskrives som en kompakt ving med et veldig bra venstreben, som varierer stort i prestasjonene. Bjørkan og co må med andre ord håpe på at dette er en spiller som slår til umiddelbart. Isåfall kan Mladenovic bli en svært spennende tilvekst for de gule og sorte.

Kantspilleren har kun et mål på 17 kamper for Metalac og 23-åringen kan også bli satset på som ving i Glimts 4-3-3 formajson.

Nok en gang er det Kåres bror Kevin Ingebrigtsen og hans gode nettverk i agentfirmaet Stars & Friends som har vært med å bidratt til overgangen. De var også delaktig i overgangen til Milan Jevtovic i fjorårets sesong, og er kjent for sitt gode speidernettverk nedover i Øst-Europa.

PS: Serberen har også en navnbror i Norge. Pors Grenland har nemlig sin egen Nemanja Mladenovic i Skien, som forøvrig er bror til Stefan Mladenovic som i fjor gikk fra Pors til Odds ballklubb.

Fotballkanalen

268 Artikler