BERISHA KLAR FOR AALESUND – «IKKE FERDIG MED Å UTVIKLE MEG»

Han skøyt Sverige til bronse i U17-VM i 2013, men etter to mislykkede opphold i italiensk og nederlandsk fotball skal nå Valmir Berisha få fart på karrieren i den norske eliteserien.

Ifølge Sunnmørsposten skal partene være enig om en kontrakt og svensken skal gjennom den medisinske testen i løpet av dagen. 20-åringen er klubbløs og kommer gratis til Color Line Stadion.

Berisha leverte et vanvittig U17-VM for Sverige i 2013 da laget tok bronse og spissen ble toppscorer i turneringen. Kort tid etter ble han solgt fra Halmstad til den italienske storklubben Roma. Der klarte han aldri å etablere seg og etter et utlån til greske Panathinaikos og året etter et mislykket opphold i nederlandsk fotball er unggutten nå ivrig på å få fart på karrieren igjen. Det håper han vil skje på Sunnmøre.

– Det har vært for mye opp og ned med meg i for store klubber de siste årene. Nå behøver jeg å komme til en klubb der jeg får tid på meg til å utvikle meg. Det er jeg fortsatt ikke ferdig med, sier Berisha til Sunnmørsposten(krever innlogging)

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/828613366478491650[/twitter]

Aafk-trener Trond Fredriksen hadde dette å si om sin nyeste signering.

– Han er en kjempefin gutt som dro ut litt for tidlig, som samtidig har scoret jevnt og trutt for landslaget. At han fortsatt er en god spiller, er det ingen tvil om. Hvis vi skal lykkes, så må vi finne spillere som vi kan hjelpe til å bli gode, og han er en slik type, sier Fredriksen til lokalavisen.

Fotballkanalen

268 Artikler