BEKREFTET: OPSETH SKAL SKYTE GLIMT TILBAKE TIL ELITESERIEN

I 2015 bøttet han inn mål for Sogndal i OBOS-ligaen, men etter opprykket har det blitt lite spilletid for Kristian Fardal Opseth. Nå har spissen signert for Bodø/Glimt.

(foto: Digitalsport)
Kristian Fardal Opseth scoret kremmerhus etter kremmerhus for Sogndal i 2015, men den høyreiste spissen passet ikke inn i spillestilen Sogndal la om til i Tippeligaen. Etter et år med lite spilletid har Opseth og Sogndal blitt enige om at et låneopphold vil være det beste for spissen.

Signerte torsdag

Mandag reiste Opseth til Bodø for å snakke med Aasmund Bjørkan, som også ringte spissen i desember. Hjemme i Sogndal brukte spissen bare et par dager på å bestemme seg. Torsdag reiste Opseth tilbake til Aspmyra for medisinsk test og signering av overgangspapirene.

Fotball 21. Juni 2015 OBOS Ligaen Brann Stadion Brann - Sogndal Kristian Opseth (L) , Sogndal scorer kampens første mål Hverken Kasper Skaanes (3R) , Bismar Acosta (2R) eller keeper Kenneth Udjus (R) , Brann klarer å stoppe han Foto: Astrid M. Nordhaug MÅLSCORER:
Kristian Fardal Opseth var brennhet sist han spilte i OBOS-ligaen. Her stanger han inn 1-0 mot Brann på Stadion. (foto: Digitalsport)

– En klubb jeg kan lykkes i

Spissen fra Kaupanger er kjent for en dødelig venstrefot i tillegg til å være en bra duellspiller. Selv tror han at Bodø/Glimt er en klubb som vil passe han godt:

– Først og fremst reiser jeg på lån for å få spilletid igjen. Grunnen til at det ble Bodø/Glimt er fordi de er et godt lag som har klare ambisjoner om opprykk frå OBOS-ligaen. Inntrykket mitt av klubben er veldig bra, og jeg føler at Aasmund Bjørkan virkelig vil ha meg. Alt i alt tror jeg Glimt er en klubb jeg kan lykkes i.

Opseth reiser tilbake til Sogndal i dag, før han slutter seg til Bodø/Glimt neste uke.

Andreas Hopen

92 Artikler