BAKKE OG BERNTSEN HAR SIGNERT SERBISK KEEPER

Serbiske Stefan Cupic har trent med S08 de siste dagene og skulle ifølge SA reise hjem på Fredag. Etter hva Fotballkanalen erfarer har keeperen nå istedenfor signert en kontrakt med de blå, og spiller dagens treningskamp mot Ull/Kisa.

Sarpsborg 08 har lenge fulgt den Serbiske sisteskansen og ønsket å se han på treningsfeltet denne uka. Der har han imponert nok til at sportssjef Thomas Berntsen har bestemt seg for å signere en kontrakt med Cupic.

– Stefan har unnagjort to treninger med oss. Tilbakemeldingene jeg har fått fra keepertrener Jerry Knutsson etter den første er det bare positivt. Det var helt innafor det vi fikk se på stadion her i dag også, forteller Berntsen til SA(krever innlogging)

22-åringen har vært innom samtlige U-landslag i hjemlandet, og var også i U21-landslagstroppen som møtte mot Norge i EM-kvaliken. I tillegg til dette har han stått over 70 kamper på toppnivå i Serbia, og er med andre ord svært rutinert for alderen.

– ?upi? blir beskrevet som en energisk keepertype som er reaksjonssterk, eksentrisk og trolig vil profittere enormt på å komme inn i en bedre treningsgruppe der han får tøffere fysisk trening. Han er god på streken, med fin rekkevidde men er fortsatt litt rufsete i feltarbeidet. Med andre ord en svært spennende signering som har et potensial som går utpå de fleste keepere i Tippeligaen.

Cupic har tilhørt OFC Beograd i alle år men var på det nærmeste klar for Portugisiske Belenenses i sommer. Da klubbene ikke klarte å bli enige om en overgangssum strandet avtalen. Dermed ble det et kort låneopphold hos divisjonskollega Backa Palanka, ettersom OFC Beograd rykket ned.

Nå kommer han gratis til Sarpsborg og skal etter planen presenteres i forbindelse med morgendagens treningskamp mot Ull/Kisa.

Fotballkanalen

268 Artikler